Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Normalde 120 FPS'lere kadar almam gerekirken 64 de sabit kalıyor ayarlardan FPS unlocku da açtım ama gene de böyle. (Not: Monitörüm 165 Hz). Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Normalde 120 FPS'lere kadar almam gerekirken 64 de sabit kalıyor ayarlardan FPS unlocku da açtım ama gene de böyle. (Not: Monitörüm 165 Hz).
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 FPS unlock dan kastınız V-Sync değil mi? eğer değilse V-Sync'ı oyun ayarlarından kapatınız. Artı 0 Eksi
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.586 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 V-Sync açıksa kapatın ve ekran kartınız nedir AMD mi NVIDIA mı? Çözüldü: Mafia 1 Definitive Edition 60Hz'de sabit kalıyor eğer nvidiaysa birisi çözmüş onun yaptıgını deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
V-Sync açıksa kapatın ve ekran kartınız nedir AMD mi NVIDIA mı? Çözüldü: Mafia 1 Definitive Edition 60Hz'de sabit kalıyor eğer nvidiaysa birisi çözmüş onun yaptıgını deneyebilirsiniz.
KS KS Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #4 Oguzhan51 dedi: FPS unlockdan kastınız V-Sync değil mi? Eğer değilse V-Sync'ı oyun ayarlarından kapatınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hem V-Sync hem de oyun içinde frame rate lock var onu da 120 çektim ve ayrıca vsynx da kapalı. efebatiin dedi: V-Sync açıksa kapatın ve ekran kartınız nedir AMD mi NVIDIA mı? Çözüldü: Mafia 1 Definitive Edition 60Hz'de sabit kalıyor eğer nvidiaysa birisi çözmüş onun yaptıgını deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... NVIDIA. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Oguzhan51 dedi: FPS unlockdan kastınız V-Sync değil mi? Eğer değilse V-Sync'ı oyun ayarlarından kapatınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hem V-Sync hem de oyun içinde frame rate lock var onu da 120 çektim ve ayrıca vsynx da kapalı. efebatiin dedi: V-Sync açıksa kapatın ve ekran kartınız nedir AMD mi NVIDIA mı? Çözüldü: Mafia 1 Definitive Edition 60Hz'de sabit kalıyor eğer nvidiaysa birisi çözmüş onun yaptıgını deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... NVIDIA.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.586 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #5 Darfind dedi: Hayır hocam hem V-Sync hem de oyun içinde frame rate lock var onu da 120 çektim ve ayrıca vsynx da kapalı NVIDIA Genişletmek için tıkla... O konuya bakın isterseniz hocam düzelir belki Artı 0 Eksi
Darfind dedi: Hayır hocam hem V-Sync hem de oyun içinde frame rate lock var onu da 120 çektim ve ayrıca vsynx da kapalı NVIDIA Genişletmek için tıkla... O konuya bakın isterseniz hocam düzelir belki