Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.241 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Mafia 1 zaten bende var. Trilogy almak istediğimde 150 TL ama tek tek eklediğimde 131 TL. Trilogy farkı nedir?
Merhaba, Mafia 1 zaten bende var. Trilogy almak istediğimde 150 TL ama tek tek eklediğimde 131 TL. Trilogy farkı nedir?
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 5 Temmuz 2023 #11 Ther dedi: Klasik sürüm yok demedim ki, sonuçta hepsinin DE versiyonu var. Yenilenmiş versiyonlar daha cezbedici olduğundan onu dedim. Genişletmek için tıkla... Mesajında 3 oyunun DE hâli yazıyordu. Ne eksik, ne fazla. Ben de ona göre yorum yaptım. Ayrıca 3'ü bilmem ama 2 için davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Çalışan oyunu bozmuşlar DE sürümünde. Artı 0 Eksi
Ther dedi: Klasik sürüm yok demedim ki, sonuçta hepsinin DE versiyonu var. Yenilenmiş versiyonlar daha cezbedici olduğundan onu dedim. Genişletmek için tıkla... Mesajında 3 oyunun DE hâli yazıyordu. Ne eksik, ne fazla. Ben de ona göre yorum yaptım. Ayrıca 3'ü bilmem ama 2 için davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Çalışan oyunu bozmuşlar DE sürümünde.