Orijinal Mafia 1'in Remake versiyonu, Mafia 2 Definitive Edition, Mafia 2 orijinal sürüm ve Mafia 3 Definitive Edition geliyor o pakette.Merhaba, Mafia 1 zaten bende var. Trilogy almak istediğimde 150 TL ama tek tek eklediğimde 131 TL. Trilogy farkı nedir?
Orijinal Mafia 1'in remake versiyonu, Mafia 2 Definitive Edition, Mafia 2 orijinal sürüm ve Mafia 3 Definitive Edition geliyor o pakette.
Mafia 1'in iki versiyonu var. Hangisi sizde var?Mafia 1 bende zaten var dedim hocam![]()
Mafia 2 klasik sürümü de var. Ki çoğuna göre DE sürümden daha iyi. Ben de trilogy aldığımda DE yerine klasik sürümünü oynadım.3 oyunun Definitive Edition hali.
Mafia 1:Mafia 1 bende zaten var dedim hocam![]()
Klasik sürüm yok demedim ki, sonuçta hepsinin DE versiyonu var. Yenilenmiş versiyonlar daha cezbedici olduğundan onu dedim.Mafia 2 klasik sürümü de var. Ki çoğuna göre DE sürümden daha iyi. Ben de trilogy aldığımda DE yerine klasik sürümünü oynadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.