MAG B550 Corsair Vengeance RGB RT uyumlu mu?

Erol Saral

Centipat
Katılım
2 Temmuz 2022
Mesajlar
204
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar anakartım bu ramimde bu her şeyi uyumlu mu? Destek olursanız sevinirim.


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair iCUE adındaki kendi yazılımına sahip olduğu için bazen MSI'ın Mystic Light uygulamasıyla sorun çıkarabiliyor diye okumuştum. En iyi ihtimalle iki ayrı yazılım yüklemeniz gerekecek olabilir ışıkları kontrol edebilmek için. Ben de aynı anakartı kullanıyorum. RAM olarak da G.Skill Trident Z Neo kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadan MSI yazılımı üzerinden kontrol edebiliyorum.
 
Corsair iCUE adındaki kendi yazılımına sahip olduğu için bazen MSI'ın Mystic Light uygulamasıyla sorun çıkarabiliyor diye okumuştum. En iyi ihtimalle iki ayrı yazılım yüklemeniz gerekecek olabilir ışıkları kontrol edebilmek için. Ben de aynı anakartı kullanıyorum. RAM olarak da G.Skill Trident Z Neo kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadan MSI yazılımı üzerinden kontrol edebiliyoy

Yok default ışıklar olsun sıkıntı yok uyumluluk konusunda bir problem yok değil mi?
 
Yok default ışıklar olsun sıkıntı yok uyumluluk konusunda bir problem yok değil mi?
Ha özür dilerim. Evet bu haliyle uyumlu sıkıntı yok ben de 3600 Mhz CL16 kullanıyorum ama eğer gelecekte aynı RAM'den alıp 64 Gb yapmak isterseniz MSI'ın sitesinden bu RAM 4 stick olarak destekleniyor mu diye kontrol edin. Çünkü ben 2x8 olarak kullanıyorum ve RAM'ler single rank olduğu için 4x8 konfigürasyonu da destekleniyor. 16 Gb'lık RAM'ler ise dual rank oluyor diye biliyorum ve 4x16 dual rank olarak destekleniyor mu emin değilim.
 

Geri
Yukarı