MAG Forge 100R SSD vidalama yeri aşınmış

Prelüd

Hectopat
Merhaba, iyi forumlar.

"Prime Days"den sipariş verdiğim MSI MAG Forge 100R kasamın arka tarafında bulunan SSD vidalama yeri aşınmış ve genişlemiş bir şekilde geldi. Aşağıda görselini koyacağım yerdeki SSD yerleştirdiğimiz metal plaka normalde vidalı geliyormuş fakat tahmin ettiğim kadarıyla bana gelen ürün taşınırken sallanmış ve bu plaka gevşeyerek arka kapağın boşluğuna düşmüş, yol boylu sallanıp gevşediği için de girmesi gereken vida deliğini çok büyütmüş. Elimde bulunan en büyük vida dahi bu delikte boş dönüyor, daha büyüğünü bulursam da o vida deliğine otursa bile sabitleyeceğim SSD plakasına girmez.

Durumu ilettiğim Amazon yetkilisi, değişim olmadığını ve iade edip tekrar aynı ürünü almam gerektiğini söyledi fakat şu anda indirim bittiği için arada büyük bir fiyat farkı var. Aradaki farkı ödeyeceklerini dile getirseler de yalnız yeni ürün göndermek yerine, bir türlü çözemediğim saçma sapan bir yöntemle bu işlemi yapıyorlar. Ben de kasada başka bir sorun olmadığı için bu kadar uğraşmak istemedim. Bu vida deliğini normal haline getirebileceğim bir yol var mıdır acaba, penseyle sıksam nasıl bir sonuç alırım?

Takılı gelen plakanın yeri:
1624364018008.png

Delik:
1624364140462.png

Son düzenleme:
Geçmiş olsun bir tamirciye götür derim veya çekiç ile tornavida ile vida kavrama gücünü artırarak çıkarırsın ama ben tamirciye götür derim.

Geçmiş olsun bir tamirciye götür derim veya çekiç ile tornavida ile vida kavrama gücünü artırarak çıkarırsın ama ben tamirciye götür derim.
Öncelikle teşekkürler. Vidalama kısmı kasaya bütünüyle bağlı bir demir parçası olduğu için tamirci oraya demir döküp yenisini yapmadığı sürece tamir edemez diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı