Mağazadan alınacak laptop fiziksel olarak görülebilir mi?

north acemoglu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese. ASUS ROG STRIX G16 almayı düşünüyorum ancak ışık sızması şikayetlerinden ötürü çekincelerim var. Oyun bilgisayarı almak da 4-5 yılda bir yapabileceğim bir şey olduğundan biraz paranoyaklık var bende. Teşhir ürünü dışında kutudaki bilgisayarı açmaları, benim ekranı görmem ve sonrasında almam gibi bir ihtimal var mı mağazalarda? Yapılabileceğini çok zannetmiyorum ama yine de sormak istedim. Gündüz bile ışık sızması belli olan monitörlü laptop almayalım yani.

Hangi mağazadan bahsettiğine bağlı, vatan'da müşteriyi pek tınlamıyorlar ama mediamarkt yapabilir (belki ödemeden sonra). Ben monitörümü test etmiştim mağazada. Vatan asla bu mümkün değil diyordu.

Merhaba herkese. ASUS ROG STRIX G16 almayı düşünüyorum ancak ışık sızması şikayetlerinden ötürü çekincelerim var. Oyun bilgisayarı almak da 4-5 yılda bir yapabileceğim bir şey olduğundan biraz paranoyaklık var bende. Teşhir ürünü dışında kutudaki bilgisayarı açmaları, benim ekranı görmem ve sonrasında almam gibi bir ihtimal var mı mağazalarda? Yapılabileceğini çok zannetmiyorum ama yine de sormak istedim. Gündüz bile ışık sızması belli olan monitörlü laptop almayalım yani.
Alırsın ve açarsın. Eğer sorun çıkarsa ışık sızması vs. olursa garanti protokolleri uygulanır. Aldıktan sonra sorun çıkarsa ne yapabilirsen onu yani. İnternetten almak 14 günlük değişim ve iade hakkı için en mantıklı şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı