Mağazadan alınan klavyede iade olur mu?

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
1 hafta önce falan Teknosa'dan bir klavye aldım, aldigim günün akşamı a tuşu hissi biraz garipti. 2. günde de PC'yi sessizde kullanırken 'A' tuşundan acayip yay sesi geliyordu, Amazon'dan farklı bir klavye almaya karar verdim. Mağazadan aldığım için ürünü iade edebilme hakkım yok mu yoksa var mı? Amazon'da istediğim klavye Teknosa'dan daha ucuz, bu yüzden değişim vs. yapma tarafında değilim. İade edilebilir mi yoksa sadece değişim falan mı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknosa, vatan vb. tarzı fiziksel mağazalar iade kabul etmiyorlar. Çok uğraşmanız gerekiyor. Alacağınız ilk cevap "garantiye yollayalım" olacak, kabul etmeyin. 14 günlük cayma hakkınızın olduğunu söyleyin.

Teknosa, vatan vb. tarzı fiziksel mağazalar iade kabul etmiyorlar. Çok uğraşmanız gerekiyor. Alacağınız ilk cevap "garantiye yollayalım" olacak, kabul etmeyin. 14 günlük cayma hakkınızın olduğunu söyleyin.

Kullanıcı hatası gibi bir durum ortaya çıkarırlar mi?
(Şimdi baktım birkaç tuşunda da yay sesi mevcut)

Kullanıcı hatası gibi bir durum ortaya çıkarırlar mi?
(Şimdi baktım birkaç tuşunda da yay sesi mevcut)

Her magaza çıkarır ama siz arkadaşın dediği gibi yapın.

Istemeselerde para iadesi yaparlar hocam 2 haftayı geçmeden hizlica götürün bence.

Istemeselerde para iadesi yaparlar hocam 2 haftayı geçmeden hizlica götürün bence.

Birazdan bir gidip söyleyeceğim hocam, umarım sıkıntı çıkarmadan hallederler, memnunum aslında ama a tuşuna basarken bir yere sürtüyormuş gibi bir his oluyor o yüzden iade istiyorum. Bakalım alamayız demezler umarım.

Birazdan bir gidip söyleyeceğim hocam, umarım sıkıntı çıkarmadan hallederler, memnunum aslında ama a tuşuna basarken bir yere sürtüyormuş gibi bir his oluyor o yüzden iade istiyorum. Bakalım alamayız demezler umarım.

Yenisiyle degisim talep edersiniz red ederlerse.

Yenisiyle degisim talep edersiniz red ederlerse.

Degisim aslında istemiyorum kesin iade edilebilirse öyle gideceğim, dediğim gibi bir daha iyisini Amazon'dan almayı düşünüyorum iade olursa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı