Dün aynı işlemi başlattığım zaman, indirmeye başlamıştı ama saat geç olduğu için %3'de bilgisayarı kapattım. Şimdi tekrar yüklemeye çalıştığımda hiç indirmeye bile başlamadan resimdeki hatayı veriyor.
Bu arada bilindiği gibi amd 4xxx serisi için Win 8.1 driver çıkarmamıştı. Win 8' de yüklediğim driver güncelleme yoluyla Win 8.1'e geçince sorunsuz çalıştı. Ne hata var ne bir şey, bundan sonra böyle yapacağım hep.
En güncel Win 8.1 yüklenmiş galiba değil mi, yani 8.1.1?
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Update kısmından Diğer Microsoft ürünleri güncelleştirmesi alı açtığınızda driver ve diğer uygulamaların güncellemelerine de bakacaktır. Windows update yeni bir güncelleme yok ise evet yüklenmiştir.
Bu site bir harika gerçekten, eski Win 8.1'imden bu kadar performans alamıyordum. Uçuyor bilgisayar tutamıyacağım diye korkuyorum.
Durum bu artık yapılacak bir şey kaldı mı ki?
Tüm güncelleştirmeler bittikten sonra Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi | Technopat Sosyal özellikle buradaki 1. adımı yapmanızı öneririm. Windows Update sonrası oluşan update kurulum dosyalarını temizler. Gereksiz yere fazlalık olmasın.
Konuyu çözümlendi olarak değiştiriyorum.