kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar merhaba Magisk hide yüklemek istiyorum ama IMEI bozulur mu diye korkuyorum IMEI bozulur mu?
Arkadaşlar merhaba Magisk hide yüklemek istiyorum ama IMEI bozulur mu diye korkuyorum IMEI bozulur mu?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 IMEI gitmesinden korkuyorsanız TWRP üzerinden EFS yedeği alabilirsiniz. Backup kısmından alınıyor. Artı 0 Eksi
KS KS kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 Umut Nas dedi: IMEI gitmesinden korkuyorsanız TWRP üzerinden efs yedeği alabilirsiniz. Backup kısmından alınıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonum zaten rootlu Magisk Manager yuklemek istiyorum bir sıkıntı çıkar mı? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: IMEI gitmesinden korkuyorsanız TWRP üzerinden efs yedeği alabilirsiniz. Backup kısmından alınıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonum zaten rootlu Magisk Manager yuklemek istiyorum bir sıkıntı çıkar mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #4 kevlar07 dedi: Telefonum zaten rootlu Magisk Manager yuklemek istiyorum bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama ile root attınız? Siz IMEI numarasına zarar gelir mi dediniz bende zarar gelmemesi için yedek alın dedim Artı 0 Eksi
kevlar07 dedi: Telefonum zaten rootlu Magisk Manager yuklemek istiyorum bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama ile root attınız? Siz IMEI numarasına zarar gelir mi dediniz bende zarar gelmemesi için yedek alın dedim
KS KS kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #5 Umut Nas dedi: Hangi uygulama ile root attınız? Siz IMEI numarasına zarar gelir mi dediniz bende zarar gelmemesi için yedek alın dedim Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum servis attı. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Hangi uygulama ile root attınız? Siz IMEI numarasına zarar gelir mi dediniz bende zarar gelmemesi için yedek alın dedim Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum servis attı.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #6 kevlar07 dedi: Onu bilmiyorum servis attı. Genişletmek için tıkla... Hmmm. Siz o zaman önce EFS yedeği alın sonra Magisk'i kurarız. Artı 0 Eksi
kevlar07 dedi: Onu bilmiyorum servis attı. Genişletmek için tıkla... Hmmm. Siz o zaman önce EFS yedeği alın sonra Magisk'i kurarız.
KS KS kevlar07 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #7 Umut Nas dedi: Hangi uygulama ile root attınız? Siz IMEI numarasına zarar gelir mi dediniz bende zarar gelmemesi için yedek alın dedim Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamayla atildigini bilmiyorum maalesef servis atmıştı. kevlar07 dedi: Hangi uygulamayla atildigini bilmiyorum maalesef servis atmıştı. Genişletmek için tıkla... Prdo.n yanlis mesaj Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Hangi uygulama ile root attınız? Siz IMEI numarasına zarar gelir mi dediniz bende zarar gelmemesi için yedek alın dedim Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamayla atildigini bilmiyorum maalesef servis atmıştı. kevlar07 dedi: Hangi uygulamayla atildigini bilmiyorum maalesef servis atmıştı. Genişletmek için tıkla... Prdo.n yanlis mesaj