Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Eylül 2022 #1 Telefonum Redmi Note 10 Pro rootu kaldırmak istiyorum ama OrangeFox recovery kalmasını istiyorum Magisk'ten veya OrangeFox ile silersem OrangeFox'ta gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
Telefonum Redmi Note 10 Pro rootu kaldırmak istiyorum ama OrangeFox recovery kalmasını istiyorum Magisk'ten veya OrangeFox ile silersem OrangeFox'ta gider mi?
Çözüm Umut Nas 6 Eylül 2022 OrangeFox kalır da neden Root'u kaldırmak istiyorsunuz? Telefonun boot dosyası ile oynandığı için bootloop olabilir.
OrangeFox kalır da neden Root'u kaldırmak istiyorsunuz? Telefonun boot dosyası ile oynandığı için bootloop olabilir.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 OrangeFox kalır da neden Root'u kaldırmak istiyorsunuz? Telefonun boot dosyası ile oynandığı için bootloop olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
OrangeFox kalır da neden Root'u kaldırmak istiyorsunuz? Telefonun boot dosyası ile oynandığı için bootloop olabilir.
KS KS Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Eylül 2022 #3 Rootu kaldırmamın sebebi Netflix vb uygulamalar calişmiyor ve ben onlara boşuna her ay para veriyorum:\ Ha bir de J2 ve J2 Prime için orenge fox bulunuyor mu? Artı 0 Eksi
Rootu kaldırmamın sebebi Netflix vb uygulamalar calişmiyor ve ben onlara boşuna her ay para veriyorum:\ Ha bir de J2 ve J2 Prime için orenge fox bulunuyor mu?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 Ysf 3 dedi: Rootu kaldırmamın sebebi Netflix vb uygulamalar calişmiyor ve ben onlara boşuna her ay para veriyorum:\ Genişletmek için tıkla... Root gizleme yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ysf 3 dedi: Rootu kaldırmamın sebebi Netflix vb uygulamalar calişmiyor ve ben onlara boşuna her ay para veriyorum:\ Genişletmek için tıkla... Root gizleme yapabilirsiniz.
KS KS Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2022 #5 Root gizleme doğru düzgün çalışmıyor. Artı 0 Eksi