MAGIX Sony Vegas Pro 16 ve 17 Render'a tıklayınca crash veriyor

Seha Avunduk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben Steam'de Vegas Pro 17'ye sahip olmama rağmen alışkanlıktan dolayı uzun zamandır korsan magıx Sony Vegas Pro 16.0 kullanıyordum. Geçen gün "render as" butonuna tıkladığımda 1-2 saniyelik bir beklemeden sonra uygulama crash verdi. Sony Vegas kullanan arkadaşlar bilir, sık sık çöken bir uygulamadır. Crash'in tek seferlik olduğunu düşünerek yine denedim ama hiçbir şekilde render alamadım. Daha sonra bir miktar araştırma yaptım ve "fileıo plug-ıns" klasörünün içindeki "mxavcaacplug" dosyasını sildim (bir takım ses ve görüntü Codec'lerini kullanan magıx plugini sanırım). Bu dosyayı sildikten sonra "render as" butonuna tıkladığımda sorunsuz bir şekilde render ekranıyla karşılaştım fakat sürekli kullandığım magıx render seçenekleri yok olmuştu. Son çare Steam'deki Vegas 17'ye geçmek istedim fakat birebir aynı sorunla karşılaştım. İki programda da temiz kurulum yapıp tekrar denememe rağmen olumlu sonuç alamadığım için sorunu Windows dosyalarında, kurulu olan Codec'lerde veya Driver'larda aramaya başladım fakat hiçbir şekilde çözüme ulaşamadım. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmak istedim ki denediğim yolların işe yaramadığını bilerek öneri verebilesiniz. Umarım çözümü bilen birileri vardır, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı