kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #21 Fian Şampiyonu dedi: Babamdan dolar bazlı para almadığım için TL fiyatını tartışmak daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Marka yerli olsaydı olabilirdi.
Fian Şampiyonu dedi: Babamdan dolar bazlı para almadığım için TL fiyatını tartışmak daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Marka yerli olsaydı olabilirdi.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 1 Şubat 2022 #22 kcg dedi: Değil. Marka yerli olsaydı olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Ben dolar alsaydım dolar üzerinden tartışabilirdik.
kcg dedi: Değil. Marka yerli olsaydı olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Ben dolar alsaydım dolar üzerinden tartışabilirdik.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #23 Fian Şampiyonu dedi: Ben dolar alsaydım dolar üzerinden tartışabilirdik. Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim marka yabancı. Para içerde dönmüyor.
Fian Şampiyonu dedi: Ben dolar alsaydım dolar üzerinden tartışabilirdik. Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim marka yabancı. Para içerde dönmüyor.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 1 Şubat 2022 #24 kcg dedi: Güzel kardeşim marka yabancı. Para içerde dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Canım arkadaşım ben bu ürünü marketten alırken TL ile alıyorum. Ben önüme gelen TL bazlı fiyatına bakarım.
kcg dedi: Güzel kardeşim marka yabancı. Para içerde dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Canım arkadaşım ben bu ürünü marketten alırken TL ile alıyorum. Ben önüme gelen TL bazlı fiyatına bakarım.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 1 Şubat 2022 #25 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Şubat 2022 #26 Tadı eskisi gibi olsa 12 TL'ye eyvallah derim. Hem ürün zamlanıyor hem boyut küçülüyor hem kalitesi ve içeriği kötüleşiyor. Magnum 10-20 sene önce de pahalıydı ama mis gibi tadı vardı.
Tadı eskisi gibi olsa 12 TL'ye eyvallah derim. Hem ürün zamlanıyor hem boyut küçülüyor hem kalitesi ve içeriği kötüleşiyor. Magnum 10-20 sene önce de pahalıydı ama mis gibi tadı vardı.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 1 Şubat 2022 #27 Dua edin 20 lira değil. Bence şu an ucuz bile dolar ortadayken.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #28 Fian Şampiyonu dedi: Canım arkadaşım ben bu ürünü marketten alırken TL ile alıyorum. Ben önüme gelen TL bazlı fiyatına bakarım. Genişletmek için tıkla... Tamam tekrar 3 lira olsun Magnum ürün başı $0.20 kazansın, bir güne çekilirler pazardan
Fian Şampiyonu dedi: Canım arkadaşım ben bu ürünü marketten alırken TL ile alıyorum. Ben önüme gelen TL bazlı fiyatına bakarım. Genişletmek için tıkla... Tamam tekrar 3 lira olsun Magnum ürün başı $0.20 kazansın, bir güne çekilirler pazardan
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 1 Şubat 2022 #29 kcg dedi: Tamam tekrar 3 lira olsun Magnum ürün başı $0.20 kazansın, bir güne çekilirler pazardan Genişletmek için tıkla... Olsun da yiyelim.
kcg dedi: Tamam tekrar 3 lira olsun Magnum ürün başı $0.20 kazansın, bir güne çekilirler pazardan Genişletmek için tıkla... Olsun da yiyelim.
J johnthegamedeveloper Yoctopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #30 M-Magnum ne?