Türk genci: Evet dostum dondurma yiyorum artık refah seviyesindeyim.Dondurma yemek bile lüks oldu desene.
Avrupa'daki 12 yaşındaki çocuk: iPhone X kullanıyorum. Babam yakında bana bilgisayar alacağını söyledi.
Türk genci: Evet dostum dondurma yiyorum artık refah seviyesindeyim.Dondurma yemek bile lüks oldu desene.
Evet, ironiydi.Umarım ironidir.
Selamünaleyküm, hayırlı geceler kıymetli hocalarım. Magnumlar pazar günü itibari ile 11.50 ve 12 TL oldu. Geçen gün kuzenimi markete götürürken gördüm. Geçen seneye göre tam 4 lira artmış. Bir dahaki seneye 18 TL olur bence.
Eki Görüntüle 1291533
Yeni algida dondurma fiyatları.
Babamdan dolar bazlı para almadığım için TL fiyatını tartışmak daha mantıklı değil mi?$1 bile değil, ne olsun?
Bir zamanlar 3 TL verip çokmuş dediğim olurdu. Bir zamanlar dediğim 4-5 sene öncesi tabii.Selamünaleyküm, hayırlı geceler kıymetli hocalarım. Magnumlar pazar günü itibari ile 11.50 ve 12 TL oldu. Geçen gün kuzenimi markete götürürken gördüm. Geçen seneye göre tam 4 lira artmış. Bir dahaki seneye 18 TL olur bence.
Eki Görüntüle 1291533
Yeni Algida dondurma fiyatları.
Daha geçen 7 buçuktu.
Ben daha hiç yemedim.O bir şey mi ben Pringles'i en son 4-5 yıl önce yedim.
Bir zamanlar 3 TL verip çokmuş dediğim olurdu. Bir zamanlar dediğim 4-5 sene öncesi tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.