MagSafe olmayan AirPods Pro alınır mı?

Enss755

Hectopat
Arkadaşlar 2000 TL'ye 3 aylık AirPods Pro buldum. Ama MagSafe özelliği yok. Fiyatı bir tık daha indirtebilirim. MagSafe'siz Pro'lar eski üretim olduğunu duymuştum. Eski üretim olduğu için batarya süresinde azalma olur mu? Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silikonlu kulaklıklar tamamen tercih meselesi, ben uzun süreli kullanımda rahatsız olduğum için AirPods 3 kullanıyorum. Batarya ömrünün de 3 ay gibi kısa bir sürede fazla azaldığını düşünmüyorum. Eğer silikonlu kulaklıklardan rahatsız olmuyorsan alabilirsin bence.

Silikonlu kulaklıklar tamamen tercih meselesi, ben uzun süreli kullanımda rahatsız olduğum için AirPods 3 kullanıyorum. Batarya ömrünün de 3 ay gibi kısa bir sürede fazla azaldığını düşünmüyorum. Eğer silikonlu kulaklıklardan rahatsız olmuyorsan alabilirsin bence.
Silikonlu rahatsız olmuyorum. Batarya süresinde de eski üretim olduğu için sıkıntı olur mu demek istedim.
AirPods Pro 1 hafta kullandım çok güzeldi. Fakat 1 saat kullanım sonrası dinlendirmem gerekiyordu. AirPods 3 de nasıl olur bilmiyorum. AirPods 3 ile Pro arasında kaldım. Sizce AirPods 3 dışarıdan çok ses alıyor mu birde kulakta tüm gün durabiliyor mu ?

İşteyken 8 saat kulağımda, genelde boşta duruyor ve unutuyorum, bazen müzik dinliyorum, akşam da yürüyüşe çıktığımda ya da spora gittiğimde kullanıyorum. Dışarıdan tabii ki proya göre daha fazla ses alıyor fakat rahatsız etmiyor, müzik dinlerken dış sesler etki etmiyor (Eğer dibinde müzik aleti çalınmıyorsa). Evet eski üretimi kastettiğini anladım fakat 3 aydır kullanılıyor sonuç olarak, o yüzden sorun değil bence.

İşteyken 8 saat kulağımda, genelde boşta duruyor ve unutuyorum, bazen müzik dinliyorum, akşam da yürüyüşe çıktığımda ya da spora gittiğimde kullanıyorum. Dışarıdan tabii ki proya göre daha fazla ses alıyor fakat rahatsız etmiyor, müzik dinlerken dış sesler etki etmiyor (Eğer dibinde müzik aleti çalınmıyorsa). Evet eski üretimi kastettiğini anladım fakat 3 aydır kullanılıyor sonuç olarak, o yüzden sorun değil bence.
Ben sürekli sınıf ortamında kullanıyorum. Konuşma sesi aşırı fazla gelmez ise alınabilir. Kablolu earpods kullanıyorum. Fazla ses alıyor 3 dedemi aynı oranda ses alır.

Hayır, dediğim gibi ses alıyor fakat rahatsız edecek seviyede değil. Earpods yanlış hatırlamıyorsam silikonlu değildi, ona göre daha az ses alır çünkü kulağının içine tam oturuyor. Kulaklığı kullanırken konuşma sesleri duyulmuyor yani merak etme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı