Arkadaşlar şu mahalle serserilerinden nasıl kurtulabiliriz? Sürekli yan yan bakıyorlar ve 3'ten fazla kişi ile geziyorlar. Mesela dün 4 serseri bana yan yan baktı bende görmezlikten geldim
Evine giren karınca değiller sonuçta öyle kurtulabilecek bir durum yok. İmkanın varsa daha düzgün muhitlere taşınırsın. Kendini zayıf görüyorsan dövüş eğitimi alabilirsin. Sana bulaşmadıkları sürece görmezden gelirsin. Onların dolaşmadığı yerlerden geçmeye çalışabilirsin.
Arkadaşlar şu mahalle serserilerinden nasıl kurtulabiliriz? Sürekli yan yan bakıyorlar ve 3'ten fazla kişi ile geziyorlar. Mesela dün 4 serseri bana yan yan baktı bende görmezlikten geldim.
Arkadaşlar şu mahalle serserilerinden nasıl kurtulabiliriz? Sürekli yan yan bakıyorlar ve 3'ten fazla kişi ile geziyorlar. Mesela dün 4 serseri bana yan yan baktı bende görmezlikten geldim.
@mehtapoglu, onların kaybedecek bir şeyi yok. Gördüğüm kadarıyla size sataşmıyorlar da ve onlarla kavga ederseniz de onlar tek gelmez kavgaya. Ya umursamayacaksınız ya da sağlam arka yapacaksınız. Allah bilir, saç kesimi de malum tiplerdendir kesin.
@mehtapoglu, onların kaybedecek bir şeyi yok. Gördüğüm kadarıyla size sataşmıyorlar da ve onlarla kavga ederseniz de onlar tek gelmez kavgaya. Ya umursamayacaksınız ya da sağlam arka yapacaksınız. Allah bilir, saç kesimi de malum tiplerdendir kesin.