Mahalledeki kekolar yüzünden rahatça yürüyememek

Hocam neden her şeye döv, vur, kır, parçala tarzında yaklaşıyorsunuz. Çocuklar zaten 10-13 yaş aralığındaymış ne gerek var.
Hocam her şeye boyun eğilmez, belli ki çocukla uğraşıyorlar.Eezik gibi durmaktansa en azından karşılık vermeli, bunun yaşı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu videoyu izleyin sonra dalın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ya da hocam bunu deyin; gece herkes eve tek başına gider, otomatik korkak zaten, sonra baş başa kaldığınızda attığım videoyu izleyip onu dövün.

Son düzenleyen: Moderatör:
10-13 yaşındakilerden niye korkuyorsunuz? Birkaç defa uzaktan tehdit etmişlerse, bir şey yapmaya yemediklerindendir. Hiç istemiyorsanız çağırın babanızı, azıcık sert yapsın bir daha yanınıza bile yaklaşamazlar. Ortaokulda benden özel bir fotoğraf isteyen çocuğu babama söylemiştim, numarasını bulup aramıştı, çocuk okulda beni gördüğü yerde uzaklaşmaya başlamıştı. Bu çocuklar değişmez hocam, kedi kadar yolları yok tehdit savuruyorlar. Yanlışlıkla dokunsak rahmetli olacaklar.

Bugünün kaçıncı kavga konusu oldu bu? Milletin dayak atacağı tutmuş. Dalın gitsin. Çok çok dayak yer eve gidersiniz.

Öncelikle git krav-maga öğren...
O kekolar dediğin kişilerin, tek başlarınayken hiçbir şansı yoktur, toplanınca kendilerini güvende hissederler.
Ve birisini dövdüğün zaman "bana musallat olacak" korkusu belirir sende, baştan söyleyeyim böyle birşey yok.
Krav-Maga'ya gelirsek...
Öncelikle hiçbir şekilde kavgaya hazır olduğunu gösterme.
Biraz korkuyormuş gibi davran ; "abi abi abi nolur yapma" diye teslim oluyormuş gibi göster elini ki gelip sana saldırmaya meyillensin.
Tam vuracakken gardını al, kendini engelle; ufak boyluysan, çelimsiz isen kaç. Kalıplı isen durdurursun zaten.
O sırada hangi yeri savunmasız ise; Gözleriyle gözlerine, boğazı ise boğazına, kasıkları ise kasıklarına vur.
Bununla ilgili örnek bir sahne:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(ilk saniyeler)

Korkma!
Bıçak sadece bir korkutma aleti, hiçbir şekilde saplayamazlar sana, yemez
Bana bıçakla gelmedikleri sürece rahat 3-4 keko alırım.

10-13 yaşında çocuklar çingene değiller ise annesine söylemeniz yetecektir diye düşünüyorum.

Çingeneyse zor hocam onların şimdi bir sürü akrabası aşireti vardır inşallah çingene değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…