Mahalledeki kekolar yüzünden rahatça yürüyememek

Birde kedi yavruları var ve onlara mama filan veriyorum bakıyorum hep dışarı çıkmam gerekiyor kediler için. Orda bile birşey yapabilirler.

Hocam çingene ile kürtse işiniz zor çünkü onlar tam bir aşiret yani sizin aşiret var mı bilmem inşallah aşiretleri falan yoktur.

Hocam çingene ile kürtse işiniz zor çünkü onlar tam bir aşiret yani sizin aşiret var mı bilmem inşallah aşiretleri falan yoktur.
O kadar olacağını sanmıyorum aşiret filan bunların ama barışmak istiyorum sataşmasınlar birşeyler deneyeceğim kavga teknikleri öğreneyim bari.
Ama Yengem demişti aşiretten çok farkı yok birisine birşey oldumu hemen birbirlerine söylerler sana dalaşırlar dedi.

Hocam babanızla çıkmanız en iyisi oda yoksa çıkmayın bence sağlığınız her şeyden önce gelir size bir şey olmasını bizde istemeyiz.

Hocam ben video attım isterseniz bakabilirsiniz.

Hocam babanızla çıkmanız en iyisi oda yoksa çıkmayın bence sağlığınız her şeyden önce gelir size bir şey olmasını bizde istemeyiz.
Hocam doğru ama 21 Ağustos'da zaten ben kediler için gideceğim çok bağlandım rüyalarıma giriyor artık her gün beraberdik hayvan sevgisi işte.
Hocam ben video attım isterseniz bakabilirsiniz.
Şimdi gördüm hocam izleyim hemen.

@404353 kanka umursama.
İstedikleri kadar tehdit etsinler onları alttan alarak konuş ve umursamayıp soğuk kanlı ol. Onlardan korkmadığını belli edersen geri adım atarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…