Mahalledeki kekolar yüzünden rahatça yürüyememek

Hocam gördüm yani orasına burasına ya Allah! Deyip dalıyoruz.

İzin vermiyorlar inanabilir misin amcamla kedilere su götürdüğüm için kavga ettik. Kapının önüne kedi gelmiş. Vay senmi bunları alıştıransın beni dövecek resmen.

Hocam kaktüs al yanına sonra tekrar bulaşırsalar g*tüne sok ondan sonra 2 inci çocuğuda uçan tekme at 3 üçünü çocuğuda bir sopa al demir gibi ama sopayı eğer kaçarsa vurma kaçmaz ise bacağına vur ondan sonra polisi ara :D (benim taktiğim)

O tip kişilerle konuşarak anlaşılacağını zannetmiyorum...
Ya kavga edecek mecbur ya da umursamayıp devam edecek, o kavgaya girişmezse ya da korktuğunu belli etmezse karşı tarafın kavga etmeye girişeceğini zannetmiyorum.

Zaten her zaman gördüğü kişiler değilmiş. Köye gidince oluyormuş. Kavga etmeye değmez ama dediğiniz gibi umursamamakta iyi olabilir.

Hocam size neden böyle davranıyorlar. Babanızla küs olabilirler ama sizde onun yeğenisiniz. Çok garip bir durum.
Babamla küs değiller kardeş gibiler. Çok özel konular var aile içi. Zaten çok değişik kötü bir insan yaşaması bile dünya için kötü gibi birşey hiç sevmiyorum.

Zaten her zaman gördüğü kişiler değilmiş. Köye gidince oluyormuş. Kavga etmeye değmez ama dediğiniz gibi umursamamakta iyi olabilir.
Onlar benle kavga ediyor o zaman konuşmaya çalışacağım olmassa kendimi savunacağım yanıma bir korkutucu alet alırım artık keskin ama nasıl yanıma koyacağım birisi onla beni yakalarsa ne olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı