@404353 kanka umursama.
İstedikleri kadar tehdit etsinler onları alttan alarak konuş ve umursamayıp soğuk kanlı ol. Onlardan korkmadığını belli edersen geri adım atarlar.
O tip kişilerle konuşarak anlaşılacağını zannetmiyorum...
Ya kavga edecek mecbur ya da umursamayıp devam edecek, o kavgaya girişmezse ya da korktuğunu belli etmezse karşı tarafın kavga etmeye girişeceğini zannetmiyorum.
Hocam kaktüs al yanına sonra tekrar bulaşırsalar g*tüne sok ondan sonra 2 inci çocuğuda uçan tekme at 3 üçünü çocuğuda bir sopa al demir gibi ama sopayı eğer kaçarsa vurma kaçmaz ise bacağına vur ondan sonra polisi ara (benim taktiğim)
O tip kişilerle konuşarak anlaşılacağını zannetmiyorum...
Ya kavga edecek mecbur ya da umursamayıp devam edecek, o kavgaya girişmezse ya da korktuğunu belli etmezse karşı tarafın kavga etmeye girişeceğini zannetmiyorum.
Babamla küs değiller kardeş gibiler. Çok özel konular var aile içi. Zaten çok değişik kötü bir insan yaşaması bile dünya için kötü gibi birşey hiç sevmiyorum.
Onlar benle kavga ediyor o zaman konuşmaya çalışacağım olmassa kendimi savunacağım yanıma bir korkutucu alet alırım artık keskin ama nasıl yanıma koyacağım birisi onla beni yakalarsa ne olacak.
Babamla küs değiller kardeş gibiler. Çok özel konular var aile içi. Zaten çok değişik kötü bir insan yaşaması bile dünya için kötü gibi bir şey hiç sevmiyorum.