Mahallelere Mobil Manav

İmzam'da olan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in yolundan gitmeyi ve onun çizdiği yolu sonuna kadar götürmeyi istiyorum parti'nin başındakinin değil Başbuğ'umun yolundan gittiğimi dile getiririm. Eğer parti'nin başındakinin izinden gitseydim onun bir sözünü yazardım.

Hangi görüşten olduğunuzu anlamak çok da zor değil size Mustafa Kemal'in kendi ellerinden çıkmış olan gençliğe hitabeyi hatırlatmak istiyorum;

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-u-zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

En üzüldüğüm nokta ise bağıra bağıra Atatürk'ün askerleriyiz!! Diyen görüş tarafının parası olan neden bu ülke'deki travmaya katlansın demesi oluyor. Saygılarımla..

Gelelim hitabeye önüme baktığımda adam gibi lider görsem niye kaçayım? Gelmeyeceği de belli üstelik.
Peki o halde siz kaçın Amerika, Almanya ya da Fransa'da falan Atatürk tişört'ü giyip Turancılık oynarsınız

O dönemler olmadığı için kuyruk varmış şimdi ise geçiçi bir çözüm bulmak için kuyruk var. Keşke daha iyi çözümler bulsalar zira bu buldukları çözüm geçiçi ve bir işe yaramayacak.
Bu konuyu savunmak istemezdim ancak siz istediniz;

Ben nerede olsam Türklüğümle gurur duyarım da sen buradan kaldıkça benliğinden sıyrılıp araplaşmaya son hız devam edeceksin.
Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU'nun bir sözü ile cevap vermek istiyorum;

Arap kültürünü "İslamiyet" sanmakla, Avrupa kültürünü "Medeniyet" sanmak, aynı hatadır.

Siz benim Arap'laştığımı düşünmeye devam edin damarlarımdaki kan akmaya devam ettiği sürece Türk bayrağının dalgalanması, İstiklal marşının okunması için mücadele vereceğim. Sizse o sırada başka bir ülkede vatanım'da vatanım dediğiniz yer'de savaş olurken kahvenizi yudumlayıp turancılık oynayacaksınız.

Peki o halde siz kaçın Amerika, Almanya ya da Fransa'da falan Atatürk tişört'ü giyip Turancılık oynarsınız
Ya şimdi sana çok basit bir şey soracağım. Ben okuldan mezun oldum ve mühendis diplomam elimde diyelim (daha mezun olmadım çok var) fakat hak ettiğim parayı alamıyorum. Bu durumda daha iyi yaşamak adına Almanya'ya veya başka bir ülkeye gittiğimde kaçmış mı oluyorum? Rahat yaşamak benim en doğal hakkım değil mi? Ben boşunamı 5-6 sene okul okudum zorluk çektim? 2-3 kuruş kazanmak için mi 4 yıl okuyup mühendis oldum? Bana bunların cevabını verirsen sevinirim
Demin Kadıköy de idim, rıhtımın oraya açmışlar manavı neyse yağmurun altında millet sıra bekliyor. Yaşlısı da gencide bekliyor ya gerçekten acınası bir durum. Sırf 2 kilo bir şey almak için yağmurun altında beklemek?

Son düzenleme:
Şu anki daha kötü değil mi? Zira Türkiye'nin tarımsal potansiyeli bu kadar yüksekken bu kuyruklar birilerinin beceriksizligini gözler önüne sermiyor mu?
O zamanki kuyruklar Türkiye'nin üretemediği akaryakıt, gaz, yağ gibi şeyler içindi. Yani dünya lideri reisiniz dahi olsa o kuyruklar yine olacaktı. Çünkü Amerika Kıbrıs harekatı yüzünden resmi ambargo uyguluyordu ülkemize. Peki şimdi? Savaşta mıyız? Kıbrıs'a yine mi harekat var? Hiç biri. Tamamen 17 senedir tarımı mahvetmelerinin sonucu.
Kabzımal terorist, manav vatan haini, pazarcı fetöcü. Ee benzine, elektriğe, her türlü vergiye zam yapan iktidar ne peki ?

Senin Türklüğün sözde kalmış mücadele sadece silahla olmaz gürcüsü bir taraftan arabı diğeri zaten yıllardan beri malum hızla zayıflıyoruz kısık ateşte tenceredeki kurbağa misali sen hiçbir şeyin farkında değilsin.

Ne zaman boş süt şişesi gibi sizlerle işi bittiğinde kapı dışına konacaksınız o zaman anlayacaksınız kimin gölgesine sığındığınızı ama iş işten geçmiş olacak tıpkı bundan önce beraber olduklarının başlarına gelenler gibi. Herşeyin araplaşmış bu sözde kılıfın olmuş bence imzanı bu yazıyla değiştir çok daha iyi olur.

Rahat yaşamak senin sonuna kadar hakkın dostum, emek veren herkes emeğini almayı sonuna kadar hak eder. Ancak ben vatanını daha rahat yaşamak için terk etmeyi anlayamıyorum. Pekala öyle ise dağlardaki Mehmetçik'leri düşünün kar, kış, yağmur, çamur demeden bu vatan için ellerinden geleni yapıyor ve o şartlarda şehit düşüyorlar. Onların hakları ne olacak peki? Onlar ne yapsın bırakıp gitsinler mi?

Rahat yaşamak herkesin hakkı ancak bunun çözümü farklı ülkelere kaçmak değil kendi vatanın için çabalamak bence.
Yazdığım tüm yorumları oku ben iktidar yata Tayyip ERDOĞAN savunucusu falan değilim. Ancak doğu'lu bir insanım ve orada çiftçilere verilen paralar ile neler yapıldığını biliyorum her ne kadar karşı gelsek bile yapıyorlar. Ben bunlar yüzünden kendi memleket'ime hiç gitmedim diyebilirim. Ankara'da doğdum Ankara'da büyüdüm yani. Ha bir de ben AKP'ye oy vermedim dostum sanırım kendimi yanlış tanıtmışım ancak unutma her şeyi devlet'ten bilmek, her şeyi devlet'ten görmek'te bir hatadır.
Sığındığınız şey her zaman aynı Ülkücüyüz, Müslüman'ız diye Araplaşıyor oluyoruz Neden? Çünkü biz Allah'ın kanunlarını seviyoruz. Bu Araplıktan değil Müslümanlıktan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…