Mahalleme nasıl VDSL getirebilirim?

Hocam sen hangi paketlere geçebilecegini sordugunda bunu mu söylediler saçmalık hocam sen halihazırda şu an 16 Mbps alabiliyorsun ADSL olarak en azından 16 Mbps paket seçenegi sunsalardı.

Hocam sen hangi paketlere geçebilecegini sordugunda bunu mu söylediler saçmalık hocam sen halihazırda şu an 16 Mbps alabiliyorsun ADSL olarak en azından 16 Mbps paket seçenegi sunsalardı.
16 mbps için VDSL altyapısı olması gerekiyor.

Hem 24 mbps olmadığı sürece benim internet gözümde çöp. 16 mbps olsa da 8 olsa da yine aynı. 5 upload hızı almadığım sürece aynı hepsi.

Arkadaşlar bende 13 MBPS internet alabiliyorum en fazla ama Türknet'in YAPA altyapı bölgesindeyim. Ama nereye altyapı sorgulatsam 13 MBPS üstü alamıyorum. Bunun sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…