Mahalleme nasıl VDSL getirebilirim?

1 Yıl taahhüt var.

Turkcell Superonline'ın 8 Mbps paketini kullanıyorum. Taahhüt 01.12.2021'de sona erecekmiş.

Hangi paketi kullandıgınızı superonline.net den girip ögrenebilirsiniz tam olarak paketler arası geçiş var mı diye bir bakayım.

Madem bilmiyorsunuz hocam müşteri hizmetlerini arayın deyin ben 8 Mbps paket kullanıyorum hat değerlerime baktıgımda 16 Mbps alabiliyorum falan de geçebilecegim bir paket var mı diye sor hem şu an kaç TL ödüyorsun aylık bu internete?
64-70 tl arası bir şeydi sanırım.
Madem bilmiyorsunuz hocam müşteri hizmetlerini arayın deyin ben 8 Mbps paket kullanıyorum hat değerlerime baktıgımda 16 Mbps alabiliyorum falan de geçebilecegim bir paket var mı diye sor hem şu an kaç TL ödüyorsun aylık bu internete?
O soruyuda sormuştum bana altyapımın desteklemediğini söylemişlerdi diğer paketlere. Örneğin 13 mbps paketine geçebilir miyim demiştim onlarda altyapımın desteklemediğini söylemişlerdi.

.
Hocam 192.168.1.1 girdiginizde sol üste benim gibi bir şey yazıyor mu onu bana söyler misiniz modem markanız o VDSL'e uyumlu mu diye bakinim siz konuşurken.
Bu arada konuştum bana Superonline.com'dan iletişim kurmam gerekiğini söylediler altyapı için. Türk Telekom'a gitmem gerektiğini söyledikleri zamanda bende şey dedim " Ben zaten Türk Telekom'a yakın zamanda gittim fakat bana Türk Telekom müşterisi olmam gerektiklerini söylediler. " dedim. Ardından bana Superonline.com'dan iletişim kurun dedi. Şimdi mail atıcam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı