Mahalleye kutusuna nasıl fiber getirtirim?

alperbeta

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2020
Mesajlar
218
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ankara'nın çevre ilçelerinden birinde yaşıyorum(merkeze arabayla yarım saat). İnternet altyapısı ADSL. İnternet ilk bağlandığında (yaklaşık 4.5 yıl önce) saniyede 1.7 MB'lara kadar indirme yapabiliyordum ama pandemi sürecinde bu internet saniyede 1'e kadar düştü.(kablo çalınmaları çok yaşandı ve eklenme yapa yapa kablo kalitesi düştüğünden yüksek hızı kaldırmıyor kopuyor). Son 1-1.5 yıldır sürekli CİMER, açıkkapı, CEO, Twitter destek, bazı yöneticilere yazıyorum ama hiçbir gelişme yok. Muhtarım ilçeden sorumlu Türk Telekom yetkilisiyle konuştum 1 yıl içinde gelecek dedi ama 2 ay kaldı 1 senenin dolmasına ve hiçbir plan çalışma yok. Ne yapmalıyım, internet mevzusu yüzünden kanser olacağım. Nereye kime yazayım, gidip Türk Telekom merkez binasının önünde açlık grevi mi yapayım? Tavsiye verin.
Kendi kendime boykot ederek Türk Telekom aboneliğinden çıkıp TurkNet'e geçtim 6 7 ay önce. Ailedeki Türk Telekom hatlarını birer birer iptal ettiriyorum. Umurlarında değilim ama para kazanmasınlar.
[Bu arada ilçede fiber altyapılı yerler var. Karşı mahalledeki bazı binalara kadar fiber var. Bizim mahallenin kutusunda direkt eski kablo var.]"
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Umursayacaklarını sanmıyorum. ISS değiştirmeyi düşünebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı