Mahsun j vs Doğu vs Prens

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Daha az önce Gibi'yi yeni bitirdim. En beğendiğim komedi dizilerinden biri. Alternatif olarak başlayabileceğim başka bir dizi ararken hangisini izlesem kararsız kaldım. Şu 3 dizi arasında prens-mahsus j-doğu
Sizce hangisi izlenmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha az önce Gibi'yi yeni bitirdim. En beğendiğim komedi dizilerinden biri. Alternatif olarak başlayabileceğim başka bir dizi ararken hangisini izlesem kararsız kaldım. Şu 3 dizi arasında prens-mahsus j-doğu
Sizce hangisi izlenmeli?
Mahsun J karakter olarak ilk başlarda cahil ama aptal değildi. Şuan hem cahil hem aptal. Biraz karakterle oynasalarda hala izlenmesi gereken bir dizi olduğunu düşünüyorum. Prens dizisinin 3.sezonu son bölüme kadar beni moda sokamamıştı. Son bölüm biraz iyiydi o kadar. Hocam 0 dan izleyeceğinizi düşünürsek ikiside çok iyi diziler. İlla birini seç derseniz mahsun j yi öneririm.

Mahsun J karakter olarak ilk başlarda cahil ama aptal değildi. Şu an hem cahil hem aptal. Biraz karakterle oynasalarda hala izlenmesi gereken bir dizi olduğunu düşünüyorum. Prens dizisinin 3.sezonu son bölüme kadar beni moda sokamamıştı. Son bölüm biraz iyiydi o kadar. Hocam 0'dan izleyeceğinizi düşünürsek ikisi de çok iyi diziler. İlla birini seç derseniz mahsun j yi öneririm.

Hocam doğu? Reels'tan kesit kesit paylaşıyorlar önüme geliyor bayağı komik geldi bana. Ona ne dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı