4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 11 Ekim 2021 #11 Magamelaa dedi: Hocam başka bir konuda Deep web denilen bir yere girdiğinizi ve malum siteleri gördüğünüzü söylediniz onun ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o sitelere, iş ve kişisel mailimle kayıt olacak kadar aptal değilim herhalde
Magamelaa dedi: Hocam başka bir konuda Deep web denilen bir yere girdiğinizi ve malum siteleri gördüğünüzü söylediniz onun ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o sitelere, iş ve kişisel mailimle kayıt olacak kadar aptal değilim herhalde
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 11 Ekim 2021 #12 Vâreste Feylesof dedi: Black Desert Online oyunun firması olduğunu belirtmekte fayda var. Oynuyorsanız normal. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duyuyorum o oyunu.
Vâreste Feylesof dedi: Black Desert Online oyunun firması olduğunu belirtmekte fayda var. Oynuyorsanız normal. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duyuyorum o oyunu.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #13 453476 dedi: İlk defa sizden duyuyorum o oyunu. Genişletmek için tıkla... O halde e-mail adresiniz bir başkası tarafından girilmiş. Rastgele e-mail gönderecek saçma bir firma değil. Dikkate almayın.
453476 dedi: İlk defa sizden duyuyorum o oyunu. Genişletmek için tıkla... O halde e-mail adresiniz bir başkası tarafından girilmiş. Rastgele e-mail gönderecek saçma bir firma değil. Dikkate almayın.
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 11 Ekim 2021 #14 Hocam birisi siteye kayıt olurken sizin epostayı yazmış (büyük ihtimalle sallamış). Epostaya hesabı kurmak için doğrulama kodu gelmiş.
Hocam birisi siteye kayıt olurken sizin epostayı yazmış (büyük ihtimalle sallamış). Epostaya hesabı kurmak için doğrulama kodu gelmiş.
TheAlcatraZ Centipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 299 Çözümler 1 11 Ekim 2021 #15 Magamelaa dedi: Hocam başka bir konuda Deep web denilen bir yere girdiğinizi ve malum siteleri gördüğünüzü söylediniz onun ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok aynı mail benim hesaba da geldi.
Magamelaa dedi: Hocam başka bir konuda Deep web denilen bir yere girdiğinizi ve malum siteleri gördüğünüzü söylediniz onun ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok aynı mail benim hesaba da geldi.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 11 Ekim 2021 #16 Kanka sende ki yine anlaşılmıyor. Benim sapığım Türkçe yazıyor
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #17 453476 dedi: Eki Görüntüle 1186862 Sizce nedir bu mail? Sanırım bir siteye kayıt olunmuş. Genişletmek için tıkla... Bir yere kayıt olmadıysan, takma spam olarak işaretle geç.
453476 dedi: Eki Görüntüle 1186862 Sizce nedir bu mail? Sanırım bir siteye kayıt olunmuş. Genişletmek için tıkla... Bir yere kayıt olmadıysan, takma spam olarak işaretle geç.
Elftaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 850 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #19 Herhangi bir oyuna veya siteye kayıt olduğunda bildirim almak istiyor musun diye sorar. İnsanlar genel olarak bu kutucuğu işaretleyip geçer. Ben hiçbir yere kayıt olmadım diyorsan da önemli değil. Rastgele gönderiyorlar.
Herhangi bir oyuna veya siteye kayıt olduğunda bildirim almak istiyor musun diye sorar. İnsanlar genel olarak bu kutucuğu işaretleyip geçer. Ben hiçbir yere kayıt olmadım diyorsan da önemli değil. Rastgele gönderiyorlar.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 14 Ekim 2021 #20 herto dedi: Bana da geldi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmayın. Birisi mailinizi sallamış. Tıklamayın link vs. varsa.
herto dedi: Bana da geldi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmayın. Birisi mailinizi sallamış. Tıklamayın link vs. varsa.