Bir şey oldu mu acaba aynı mail dün bana da geldi forumu okuyunca insan rahatlıyor ama yine de bir endişe kalıyor içinde![]()
Artık gönderen kişi benim mail adresim olarak gözüküyor. Ki bu yeni mail yapısından mümkün. Source code a bakmadığınız sürece e-Devlet'ten bile geliyor gibi gözükebilir. Pop3 adresinden ama onu da Source girerek görebilirsin. Sürekli takılı kameram var ama sürekli kapağı kapalı kameramın.
Kıs kullanıyorum.
Hatta sana kayıt ettiğim fotoğraflarından bazıları diye 2-3 tane kim olduğu belli olmayan fotoğraflar da eklemişlerdi. Kızıl kumral ve kel değilim, çok uzun bir sakalımda yok.
Gerçekten senin bilgisayar ve banka - coin hesapların erişebiliyor olsalardı 1 yıldır aynı içerikli maili gönderip durmazlardı.
sonuç = yersen!
Fotoğrafları kime yollamışlardı.
Mail adresini kapatmayı düşündünüz müBana, benim mail adresim gözükecek şekilde kime ait olduğu belli olmayan fotolar eklediler ama o fotolarda her yerde bulunabilecek videolardan alınabilecek vesikalık mantığında idi. Ama kesin bizim bölgeden olmayan birine ait yüzü fotosu.
Hotmail'in kendi sayfasında (browser web) Source'a girmenin nasıl olduğunu bilemiyorum. Dolayısı ile bana gelen mail in (kendi mail adresim ile gözükse bile) geldiği pop3 ve IP'yi nasıl bloklarım şu an için bilemiyorum.
Son 3 haftadır umudu kesti sanırım göndermiyor. 1 yılı aşkın bir süredir haftada 1-2 defa olmak üzere 72 saatlik geri sayım ve Bitcoin talebi devam ediyordu.
Sayısız mail hostunu kimlik avı bildirim ile tuşu ile bloke ettim. Son aylarda bana benim mail adresim gözükecek şekilde posta atmaya başladı.
Bunun bir metodu olduğunu biliyorum. Çünkü spam/reklam mail programları satan yazılımcı arkadaşlar bunu yapabildiklerini söylemişler idi.
Selamlar.
Mail ad.
Mail adresini kapatmayı düşündünüz mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.