Çözüldü Mailden gelen Fish'e tıklamak sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Mailde geziyordum bir maile tıkladım fish mail olduğu çok belli idi. Ortasında adresini değiştir gibi bir tuş vardı fakat ben spamları sil derken sayfanın sol ucuna yani link olmayan beyaz kısma tıklamamlabeni yeni bir sayfaya transfer etti. Yeni sayfa yüklenirken sayfayı kapattım ardından 10 dk içerisinde modemi kapatıp açtım tüm çerezleri silip maillerimin şifrelerini değiştirdim. Başıma daha önce böyle bir olay gelmedi. Direkt tıklayarak enjekte olabilen virüsler var mı? Bir şeyin indiğini görmedim. İndirilenler kısmı da boş. Maili sildiğimden dolayı VirusTotal verilerim yok.

Son düzenleme:
Çözüm
Phishing mailleri genelde sahte giriş sayfaları veya dosya indirtip çalıştırtmak üzerine olur. Günümüzde sadece linke tıkladığınız için virüs yemezsiniz.
İçim rahatladı teşekkür ederim tüm bilgisayarımda olan maillerin şifrelerini değiştirdim tam tarama başlattım dediğim gibi bu işlerden hiç anlamıyorum düz normal sayfaya tıkladığımda bile linke sevk etti korku yarattı bildiğim her şeyi uyguladım.

İçim rahatladı teşekkür ederim tüm bilgisayarımda olan maillerin şifrelerini değiştirdim tam tarama başlattım dediğim gibi bu işlerden hiç anlamıyorum düz normal sayfaya tıkladığımda bile linke sevk etti korku yarattı bildiğim her şeyi uyguladım.

Yine de iyi yapmışsınız hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı