Maile başka biri erişim sağlamış

Triumphal

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle "İtemsatış" isimli sitede 170 TL ( 1 haftadır çekmemiştim parayı siteden ) param duruyordu. Outlook hesabı kullanıyordum ve bu hesap benim ana hesabım sayılabilir, 2000 TL'lik Steam hesabım falan oraya bağlı. Bugün Outlook hesabımın şifresi değişmiş, telefon numaram kayıtlı olduğu için geri giriş yapabildim. Hesaptaki dili falan da değiştirmiş Japonca'mı, korece'mi bilmiyorum. Şifreyi değiştirdim. İtemsatışa girdiğimde 170 TL mi plat hesap satın alarak bitirmiş. Yani sinirden elim ayağım titriyor. Bu konuda ne yapabilirim iade falan yapamaz mıyım? Hesaba erişen adam hakkında işlem başlatılamaz mı? Hesabıma nasıl eriştiğini de bilmiyorum. Arkadaşım falan da yok, kimseyle hesabımı 17 senelik hayatımda paylaştığımı hatırlamıyorum, rastgele biri nasıl bu kadar kolay hesabıma giriş yapıp paramı harcıyor. Bu konuda ne yapmam gerek ilk defa yaşıyorum böyle bir durumu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-19 231900.png
    133,8 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2024-11-19 232052.png
    68,7 KB · Görüntüleme: 49

Geçmiş olsun. Kurtarabilirsen mailini kurtarıp 2FA kurtarma e postası falan ekle. Büyük ihtimalle RAT yemişsin. Çok bir şey yapamazsın İtemsatış'ın desteğine yaz belki paranı iade ederler. Önemli hesaplarınında şifresini kesin değiştir mümkünse mailini de değiştirebilirsin.

Kaspersky ile tam tarama gerçekleştir ve tüm şifrelerini değiştirip 2ad ekle. Ayrıca 2. fotoğraftaki yazıları siz mi yazdınız hesabı çalan kişi mi?

Şuan bile devam ediyor, hesap satın aldığı yetmemiş gibi EUW hesabımın mailini değiştirdi babasının malıymış gibi, arkadaş pc yi baştan formatla dedi kişisel dosyalarımı saklasam mı bilmiyorum.

Format atmanıza gerek yok, uyduruk bir trojan yemişsinizdir. Dediğim gibi tarama yaptıktan sonra şifrelerinizi değiştirin.

İlk önce şifreleri değiştir.

Format atmanıza gerek yok, uyduruk bir trojan yemişsinizdir. Dediğim gibi tarama yaptıktan sonra şifrelerinizi değiştirin.
Evet o trojan olayını dün akşam gibi görmüştüm. Bir oyunun yamasını kuracak iken trojan.agent RAV Endpoint Protection tarafından bulunmuştu. Bende kurmadım yamayı sıkıntı olur diye. Bugün akşam civarlarında pc ye dönmüş iken bunlarla karşılaştım. Evde duran birisi değilim. Erkenden dönseydim farklı şeyler olabilirdi.

Kaspersky ile tam tarama gerçekleştir ve tüm şifrelerini değiştirip 2ad ekle. Ayrıca 2. fotoğraftaki yazıları siz mi yazdınız hesabı çalan kişi mi?
Hesabı çalan kişi yazmış. Outlook hesabım başka bir dile dönmüş anlamadım. Nasıl değiştireceğim bilmiyorum şuan dediğin Kaspersky uygulamasını indirdim tarama yapılıyor.

Tarama yapıp virüsün silindiğinden emin olun öncelikle, ardından şifrelerinizi değiştirip 2ad ekleyin. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…