Mailime başkası girmiş

535780

Hectopat
Arkadaşlar böyle mail gelmiş benim öyle bir cihazım yok şifreyi değiştim başka ne yapmam gerek? Bursa'da yaşıyorum ve giriş yapan yerin Bursa/Turkey olduğunu gösteriyor cihaz adında yanlışlık olmuş olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20220722_095553.jpg
    IMG_20220722_095553.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 98
Olabilir. Şifreyi değiştirin ve tüm cihazlardan oturumu kapatın.

Teşekkür ederim. 🙂

Olabilir. Giriş yapma tarihine bakın daha kolay anlayabilirsiniz.

Olabilir. Şifreyi değiştirin ve tüm cihazlardan oturumu kapatın.

Hocalarım bir bakar mısınız, cihaz bul uygulaması üzerinden e-postama giriş yaptım OnePlus 3 t adlı cihaza ulaşılamıyor yazıyor ve cihazı sil butonuna basamıyorum şifreyi değiştikten sonra girdim. Ne yapmalıyım? Cihazın postama giriş tarihi ile son görülmesi aynı gün gözüküyor ve IMEI numarası da gözüküyor.

Teşekkür ederim. 🙂

Hocalarım bir bakar mısınız, cihaz bul uygulaması üzerinden e-postama giriş yaptım OnePlus 3 t adlı cihaza ulaşılamıyor yazıyor ve cihazı sil butonuna basamıyorum şifreyi değiştikten sonra girdim. Ne yapmalıyım? Cihazın postama giriş tarihi ile son görülmesi aynı gün gözüküyor ve IMEI numarası da gözüküyor.

IMEI numarasını sorgulayınca kayıtlı çıkmadı.

Son düzenleme:
Hocam şimdi o cihazın etkinliğine mi ne bir yere girdim mail ayarından Clash of Clans çıktı. Dediğiniz gibi BlueStacks'ten Clash of Clans indirmiştim. Ama ne alaka ki?
Google hesabınızla (Google Play için) BlueStacks’e veya herhangi bir emülatöre giriş yaptığınızda yeni giriş algılıyor, genelde OnePlus … cihazı olarak gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı