Makine mühendisi öğrencisiyim bilgisayar almak istiyorum. 40k TL param var. Sizce 25-30 arasımı almak daha mantıklı, 36'lara çıkmak mı? (öneri bilgisayarlarınız varsa beklerim okulun dışında oyun oynamak içinde kullanabilirim)
Makine mühendisi öğrencisiyim bilgisayar almak istiyorum. 40k TL param var. Sizce 25-30 arasımı almak daha mantıklı, 36'lara çıkmak mı? (öneri bilgisayarlarınız varsa beklerim okulun dışında oyun oynamak içinde kullanabilirim)
Valla en kral teknolojiyide alsan omru geciyor, bu sebeple sen pc yi ne amac ile kullanacaksin sorusu daha onemli. Oyun oynamayacaksan yaninda tasimak icin hafif tasarimli bataryasi uzun giden ultrabook tarzi laptoplar alabilirsin, amacin oyun oynamak ise daha guclu bir laptop alman lazim ama bu sefer daha agir ve bataryasi kisa sureli olacak. Buldugun urune gore fiayt performans karsilasitirip karar vermek lazim, benim kisisel fikrim laptoplar yapisi geregi daha cabuk bozuldugu icin laptoplara 20bin TL den fazla vermek gereksiz geliyor, bu butcenin uzerine cikiliyorsa masaustu PC tercih edilmeli bence.