Makine mühendisliği için Çankaya Üniversitesi vs Başkent Üniversitesi

typhonumsu

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5 5500
MSI rx6650xt mech 2x oc
2x8 3200mhz ram
512gb team mp33 ssd
Tam burslu veya %50 burslu ikisinden birine gireceğim. Ama önce hangisini yazarsam büyük ihtimalle orası gelecek. O yüzden hala tam karar veremedim, başkent sıralama olarak biraz daha önde ama kime sorarsam makine vb. mühendislikler için Çankaya daha iyi diyorlar. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Tam burslu veya %50 burslu ikisinden birine gireceğim. Ama önce hangisini yazarsam büyük ihtimalle orası gelecek. O yüzden hala tam karar veremedim, başkent sıralama olarak biraz daha önde ama kime sorarsam makine vb. mühendislikler için Çankaya daha iyi diyorlar. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Hocam ben bilgisayardayım ancak makineci arkadaşlarım da var. Üniversite ileride kariyer olarak sorarsanız HİDROMEK gibi büyük şirketlerle anlaşmalı gerek staj gerek iş olarak çok yardımcı oluyorlar. Hoca olarak da yökatlastan da bakarsınız ama cidden iyiler gelişmişlerdir. Başkent tıp ve diş dışında pek de kaliteli sayılmaz hacettepeden ayrılma olduğu için.

Hocam ben bilgisayardayım ancak makineci arkadaşlarım da var. Üniversite ileride kariyer olarak sorarsanız hidromek gibi büyük şirketlerle anlaşmalı gerek staj gerek iş olarak çok yardımcı oluyorlar. Hoca olarak da YÖK Atlas'tan da bakarsınız ama cidden iyiler gelişmişlerdir. Başkent tıp ve diş dışında pek de kaliteli sayılmaz Hacettepe'den ayrılma olduğu için.

Merhaba hocam ne karar verdiniz en son ben başkent makine yazdım 50 burslu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı