Makine resim ve konstrüksiyon için üniversite tavsiyesi

HamzaO_o

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 (2022) Laptop Rtx 3050 (4Gb Vram) i5-12450h 24Gb Ram
Bölümümün devamı olan bir mesleği okumak istiyorum fakat üniversite konusunda kararsızım. Bu meslek ile ilgili hangi üniversite iyi olur?

Bölümümün devamı olan bir mesleği okumak istiyorum fakat üniversite konusunda kararsızım. Bu meslek ile ilgili hangi üniversite iyi olur?

Bu bölümü okuyarak sadece fabrikalarda çizimci olursunuz yani argede ama makine mühendisliği veya otomativ mühendisliği okuyarak yapabilirsiniz.

Bu bölümü okuyarak sadece fabrikalarda çizimci olursunuz yani argede ama makine mühendisliği veya otomativ mühendisliği okuyarak yapabilirsiniz.

Peki bölüm olarak ne önerirsiniz lisede makine ressamlığı okudum bu bölüm üzerinden devam etmek istiyorum.

Hangi.

Hangi okulu peki bilgi verebilir misiniz?
Sakarya meslek yüksekokulu

Peki bölüm olarak ne önerirsiniz lisede makine ressamlığı okudum bu bölüm üzerinden devam etmek istiyorum.

Bende makine ressamlığı okudum şu an MTOK'den girmeyi planlıyorum sende eğer yapabilirim desen MTOK tercih edebilirsin ama kazanırım dersen otomativ mühendisliği senin için daha iyi olur hem parçaları tanırsın hem de Türkiye'de çok önemli bir yerde çalışabilirsin.

Aklımda bu dediğim bölüm ve gemi inşaatı var fakat herkes bu iki bölüm hakkında iyi ve kötü konuşuyor bu yüzden kararsız kaldım

TYT ile girmeyi düşünüyorum.

Aklımda bu dediğim bölüm ve gemi inşaatı var fakat herkes bu iki bölüm hakkında iyi ve kötü konuşuyor bu yüzden kararsız kaldım.

Herkes bir bölüm hakkında iyi kötü yorum yapar ama senin için eğitim yeri sana uygun mu ona bak bana kalsa bazı bölümlerde boş vs o yüzden benim sana tavsiyem Solid CAD/Cam yapabiliyorsan ve catiabilirsen sektörde yerin çok sağlam olur.

Lisede direk 9. sınıf itibaren AutoCAD ve Solid görmeye başladım bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum zaten bölüm ile ilgili okuyabilirsem Solid kurslarına ve AutoCAD kurslarına gideceğim kendimi geliştireceğim fakat dediğim gibi TYT ile gireceğim ve bu iki bölüm arasında kararsızım sizde benim bölümü mü okumuşunuz size kalsa hangi bölüm seçmek daha mantıklı olur.

Bana kalsa makine mühendisliği oku ama makine ressamlığı çok da rabet görmüyor çok köklü firmalar mühendislik istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…