Makinistlik güzel bir bölüm mü?

Neinsprot

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Eskişehir teknik üniversitesinde raylı sistemler makinistliğine yerleştim. Daha önceden de araştırdım ancak okuduğum bilgiler eski yılların kaynakları olduğu için güncel bir sorusunu sormak istedim. Bu bölümün önü açık mıdır? Ayrıca maaşları yeterli seviyede midir? Teşekkür ederim.

Bir insan sevmediği işi neden yapmak ister? Soruna gelecek olursak, son yıllarda demiryoluna yatırım arttı dolayısıyla makiniste ihtiyaç olacak. KPSS'den atandığın vakit memur maaşıyla bekarsan geçinebilirsin.

Bir insan sevmediği işi neden yapmak ister? Soruna gelecek olursak, son yıllarda demiryoluna yatırım arttı dolayısıyla makiniste ihtiyaç olacak. KPSS'den atandığın vakit memur maaşıyla bekarsan geçinebilirsin.
Evet gerçekten her meslekte olması gerektiği gibi insanın sevmesi gerekiyor

Umarım sayısal loto oynar gibi tercih yapmamışsındır. Eğer bölümü sevmiyorsan gerçekten acı çekeceksin. Makinist arkadaşım 26-30 saatlik seferlere çıkıyor.

Umarım sayısal loto oynar gibi tercih yapmamışsındır. Eğer bölümü sevmiyorsan gerçekten acı çekeceksin. Makinist arkadaşım 26-30 saatlik seferlere çıkıyor.
Hayır tabiki de ben küçüklükten beridir yolculukları özellikle gece yolculuklarını seven bir insanım. Tercihimi de buna göre yaptım ve gelen sonucumdan çok memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı