Özgür Gurucan
Kilopat
Daha fazla
Ben oyunu zevk icin oynuyorum. Karsima 90 tane makroyla gelip salyalı salyalı beni vurduktan sonra seviniyorsa rekabetçi oyun oynamasın. Karşındaki adam bilegiyle oynarken sen farenle oynuyorsun. Kimin hata payi daha yüksek ya da kimin insan dışı refleks gerektirecek hareketleri var?
Makroyla kazandığın oyunu ben kazandım diye sevinebiliyor musun? Madem faresi iyi olan, klavyesi iyi olan kazanıyor. O zaman kazanilan madalyaları da fareye takalim. Sonuçta farenin yeteneği, senin degil ki?
Ortadaki rekabet kavramını kaldirdiktan sonra rekabetçi oyun oynamanin mantığı yok. Yaptığın vuruşların, oldurmelerin veya baska bir oyuna gore başarımların övünülecek, sevinelecek bir yani kalmıyor.
Singleplay oyun oynamıyorum; karsima rakip bekliyorum, boss değil.
Anladım.. o zaman rekabetçi giriyoruz, 240 FPS 'de almayalım, iyi donanım da almayalım. Herkes eşit oynasın diye aynı donanımda oynamak zorunda. 250FPS oynayan biri win aldıktan sonra, bilgisayarına takalım madalyayı.
O zaman mekanik klavye de kullanmayalım LoL'de. 1 sn geç basmayalım skilleri. Mekanik klavye de suç sonuçta.
Oyun zevk işidir, zevklerde parayla olur. Mekanik klavye veya iyi mouse ya da iyi bir bilgisayar alamıyor oluşunuz, başka bir oyuncuyu ilgilendirmez.