Ayrıca profesyonel oyuncularında makro kullandıklarını biliyoruz
Şimdi parasını verdiğim mouse'un özelliğini kullanmak hileyse ve bu olmaması gerekiyor diyorsunuz, 144Hz monitöre karşı gelen arkadaşlar, bu makro'dan daha büyük bir avantaj değil mi?
şimdi makro kullanımının Knight gibi bir oyunda yasak olduğunu ve olması gerektiğini biliyoruz. Ama LoL ve CS:GO gibi bir çok oyunda profesyonel oyuncular da kullanmaktalar makro'yu. Etik değilse onlar neden kullanıyor. Ve bugüne kadar 2014 yılından beri, makro kullanmaktayım.
Esea gibi bir sistem de de FaceIT'de de makro kullanıyorum. Ve hiç ban yemedim. Arkadaşlarım da yemedi.
Bu arada makrodan kastım, spray değil arkadaşlar. Makroyu nekadar iyi ayarlarsanız ayarların, AK'ye elle yaptığınız sprey ile sprey yaptırmaz. O silah seker, hile alırım bende o zaman dediğiniz durum başka, hile de recoil kapatılıyor. Makro yaparken de recoil ayarlamak zorundasınız, bilginiz var mı bilmiyorum ama.
Yani makro ayarlandığında sizin düşündüğünüz gibi bir noktaya 30 mermi tam olarak gitmiyor. Recoil ayarlamak durumunda kalıyorsunuz. Ve ayarlanabilir makro avantajı sadece uzak mesafeden işe yarıyor. Yakın mesafede ki makro spray gibi değil.