Yurt dışından ve 2. el almayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Redragon K530 Pro ve aigo K87 veya A100 modellerinden birini almayı düşünüyorum.
2000 TL'ye kadar çıkmaz mı mükemmel model var.
2000 TL'ye kadar çıkmaz mı mükemmel model var.
Maalesef 1800 tavan bütçem.
Hocam birkaç gün oldu ama acaba maksimum 1500 bütçede mekanik Türkçe klavye var mı?
Hangisidir hocam ?2000 TL'ye kadar çıkmaz mı mükemmel model var.
Hangisidir hocam?
Evet dün indirimdeydi.Royal Kludge R75 var Sinerji'de hala indirimde ise tabii. Bakabilirsin.
Maalesef geç kalınmış indirim bitmiş![]()
Bütçesi nedir ?Evet dün indirimdeydi.
Yüzde 75 klavye lazım arkadaşıma bulamıyorum ;D
2000. Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyor fakat ara sıra benim gibi canı sıkılınca 1 ay falan salıyor. Normal kullanımda ve oyun için olan bir klavye lazım K75 gördüm @Deiinzz hocam da kullanıyor fakat fiyatından dolayı kuşkulandı biraz arkadaşım. PCB si nasıldır acaba ? Bana göre switchleri gayet yeterli.Bütçesi nedir ?
2000. çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyor fakat ara sıra benim gibi canı sıkılınca 1 ay falan salıyor. Normal kullanımda ve oyun için olan bir klavye lazım K75 gördüm @Deiinzz hocam da kullanıyor fakat fiyatından dolayı kuşkulandı biraz arkadaşım. PCB'si nasıldır acaba? Bana göre switchleri gayet yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.