Maksimum 1.800 TL klavye önerisi

Ve keycap ile tasarım yapmak lazım klavyeye bana göre. Tasarımı pek hoşuna gitmedi, sanırım 1700 e gelecek klavye öyle olursa. Sizce beyaz modeli mi alalım siyah modeli mi ?

Switchleri dediğiniz gibi gayet yeterli. PCB'ye gelecek olursak arkadaşın bunu anlayabileceğini sanmıyorum içini açsam göstersem bile. PCB kalitesi klavyenin özelliğinden anlaşılır bence.
Yazılım var mıdır ?

Çok sesli değildir değil mi klavye. Sizde de vardı sanırım.

Ürün kablosuz mu ?

Dosya Ekleri

• IMG_0605.jpeg
    IMG_0605.jpeg
    322 KB · Görüntüleme: 23
Ve keycap ile tasarım yapmak lazım klavyeye bana göre. Tasarımı pek hoşuna gitmedi, sanırım 1700 e gelecek klavye öyle olursa. Sizce beyaz modeli mi alalım siyah modeli mi ?

Yazılım var mıdır ?

Evet bende kullanıyorum. Sesini pek deneyimlemedim çünkü kulaklığım var onla oynuyorum. Ancak sesi redden daha az ama redden daha tokmuş gibi. Ancak o keycapslerden de kaynaklanıyor olabilir. Eğer arkadaşın bütçesi ve TKL sever ise

Ve keycap ile tasarım yapmak lazım klavyeye bana göre. Tasarımı pek hoşuna gitmedi, sanırım 1700'e gelecek klavye öyle olursa. Sizce beyaz modeli mi alalım siyah modeli mi?

Yazılım var mıdır?

Ürün kablosuz mu?

O arkadaşa kablosuz gitmiş yanlışlıkla olduğunu sanıyorum keşke bana da öyle gelseydi :( ama kablolu da gayet iyi rahatsız olmadım.

Evet bende kullanıyorum. Sesini pek deneyimlemedim çünkü kulaklığım var onla oynuyorum. Ancak sesi redden daha az ama redden daha tokmuş gibi. Ancak o keycapslerden de kaynaklanıyor olabilir. Eğer arkadaşın bütçesi ve TKL sever ise

O arkadaşa kablosuz gitmiş yanlışlıkla olduğunu sanıyorum keşke bana da öyle gelseydi :( ama kablolu da gayet iyi rahatsız olmadım.
Hahaha, kablolu daha iyidir bence :D

Ve keycap ile tasarım yapmak lazım klavyeye bana göre. Tasarımı pek hoşuna gitmedi, sanırım 1700'e gelecek klavye öyle olursa. Sizce beyaz modeli mi alalım siyah modeli mi?

Yazılım var mıdır?

Ürün kablosuz mu?

Hayatımda gördüğüm en iyi yazılım diyebilirim. Kullanıcılar kendi RGB'sini yapıp orada paylaşıyor istediğini indir rgbn öyle olsun kendinde paylaşabiliyorsun yapıp. Ayrıca klavye ayarları ve makrolarını driverdan yapıp yine istediğin gibi paylaşabiliyorsun driver içinde. Öbür özellikleri zaten tüm driverlarda var tuş hassasiyeti ayarlama falan.

Peki bir sorum daha olacak mesela düz siyah keycaps aldık diyelim klavyeye taktık aşağıdan vuran rgb aydınlatmada güzel bir görüntü sağlar mı ? Bu önemli bizim için.

Peki bir sorum daha olacak mesela düz siyah keycaps aldık diyelim klavyeye taktık aşağıdan vuran RGB aydınlatmada güzel bir görüntü sağlar mı? Bu önemli bizim için.

Bana RGB'si çok güçlü geldi. Yapabilir ama denemedim. Eğer daha iyi bir şey istiyor ise RGB geçiren Türkçe keycaps alsın pudding mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı