Maksimum 1.900.000 TL'ye araba önerisi

ynsxxd

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Şu anda kullandığımız olan 2019 model 1.6 VTEC Honda Civic aile arabamızı satıp onun yerine bir araç almak istiyoruz. Aklımda şu anda 1 2 araç dışında bir seçenek gelmiyor. Hem çok yakmasın hem de aile aracı olacağı için hafiften geniş olmasını istiyoruz. Passat 2.0 TDI var benim aklımda hem yakıt açısından iyi hem de geniş bir araba ama Mercedes CLA 180D AMG veya CLA200 de seçenek olarak düşünsek de aracın içi geniş olmadığı için çok içimiz ısınmadı. Bunlar yerine önerebileceğiniz arabalar nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.0 tdi çok sağlam motordur cla kalitesi Mercedes ile alakası olmayan sadece ambleme para ödediğiniz bi araba

2.0 TDI çok sağlam motordur cla kalitesi Mercedes ile alakası olmayan sadece ambleme para ödediğiniz bir araba.

Evet hocam Mercedes olacaksa ya C200 ya da E serisi olmalı minimum.

Herkese merhaba, arkadaşlar. Şu anda kullandığımız olan 2019 model 1.6 VTEC Honda Civic aile arabamızı satıp onun yerine bir araç almak istiyoruz. Aklımda şu anda 1 2 araç dışında bir seçenek gelmiyor. Hem çok yakmasın hem de aile aracı olacağı için hafiften geniş olmasını istiyoruz. Passat 2.0 TDI var benim aklımda hem yakıt açısından iyi hem de geniş bir araba ama Mercedes cla 180D AMG veya CLA200 de seçenek olarak düşünsek de aracın içi geniş olmadığı için çok içimiz ısınmadı. Bunlar yerine önerebileceğiniz arabalar nedir?

Hocam bir Passat kulanıcısı olarak Passat'taki konfor genişlik açısından hiçbir arabada yok.

Evet hocam Mercedes olacaksa ya C200 ya da E serisi olmalı minimum.

Hocam bir Passat kulanıcısı olarak Passat'taki konfor genişlik açısından hiçbir arabada yok.
Hocam bu passatlarda çok model var bunların sırası nedir. En dolu paketinden en boş paketine doğru sıralama ihtimaliniz varmı. 2.0 Tdi almakta kesinleştik diyebilirim ama dediğim gibi çok modeli olduğu için kafam karıştı.

Hocam bu Passat'larda çok model var bunların sırası nedir? En dolu paketinden en boş paketine doğru sıralama ihtimaliniz var mı? 2.0 TDI almakta kesinleştik diyebilirim ama dediğim gibi çok modeli olduğu için kafam karıştı.

Hocam yılına göre değişiyor en doludan en boşa doğru sıralarsak:
2020 öncesi: 2020 sonrası:
R Line-R Line.
Highline-Elegance.
Comfortline-Business.
Trendline-İmpression.

Passat Olabilir.
Volkswagen Golf mk7 R 2.0 Tsi alinabilir.
Volkswagen Arteon 2.0 Tdi Alinabilir.
Skoda Superb B8 2.0 Tdi Laurin Klement Alinabilir.
Audi A6 C7 2.0 Tdi Veya 3.0 Tdi 320 Hp lik olanlar alinabilir.
Audi A4 B9.5 45 Tfsi -40 Tdi alinabilir.
Bmw G20 Kasa 320i Veya G30 Kasa 520i alinabilir.
Mercedes w213 Kasa e180-e200 alinabilir.
Peugot 508 1.5 Hdi -1.6 Puretech 225 Hp lik olanlar alinabilir.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, arkadaşlar. Şu anda kullandığımız olan 2019 model 1.6 VTEC Honda Civic aile arabamızı satıp onun yerine bir araç almak istiyoruz. Aklımda şu anda 1 2 araç dışında bir seçenek gelmiyor. Hem çok yakmasın hem de aile aracı olacağı için hafiften geniş olmasını istiyoruz. Passat 2.0 TDI var benim aklımda hem yakıt açısından iyi hem de geniş bir araba ama Mercedes CLA 180D AMG veya CLA200 de seçenek olarak düşünsek de aracın içi geniş olmadığı için çok içimiz ısınmadı. Bunlar yerine önerebileceğiniz arabalar nedir?
Benim tercihim bu paraya suv almak olurdu. Sportage veya tucsona bakardım.

Passat olabilir.
Volkswagen golf MK7 r 2.0 TSI alinabilir.
Volkswagen arteon 2.0 TDI alinabilir.
Skoda SuperB B8 2.0 TDI laurin klement alinabilir.
Audi A6 C7 2.0 TDI veya 3.0 TDI 320 HP'lik olanlar alinabilir.
Audi A4 b9.5 45 TFSI -40 TDI alinabilir.
BMW G20 kasa 320i veya G30 kasa 520i alinabilir.
Mercedes W213 kasa E180-E200 alinabilir.
Peugot 508 1.5 hdi -1.6 puretech 225 HP'lik olanlar alinabilir.

Dostum adam geniş aile arabası istiyor A4 olmaz golf olmaz 320 olmaz G20 o fiyata yok temiz G30'da bulamazsın temizini. E kasa çok eski ya A6 ya da Passat en mantıklı seçenek. Arteon piyasası olmayan parçası pahalı olan bir araba Türkiye'de tutmadı alınmaz. Skoda olabilir.

Benim tercihim bu paraya SUV almak olurdu. Sportage veya tucsona bakardım.

Ne diyeyim yani zevk meselesi dop dolu Passat varken SUV almak 🤔

Technopat Haberler

Geri
Yukarı