Maksimum 1 milyon lira bütçeyle araba önerisi

Arkadaşlar bugün Fiat bayisine gittim ve 2024 model 1.4 urban modeline 1 milyon lira dendi.
2023 model Clio mu yoksa sıfır Egea mı?
2023 model 750-800 bin civarında bulabilirsiniz urban Egea hatta 2021 urbanlar 650-700 arasında. Clio 1.0turbo otomatik ise şehir içi avantajı var yakıtı kimi yüksek diyor kimi düşük kullanım şartlarına bağlı durum. Kendim de 1.4 Egea urban 2021 model kullanıyorum 7-8 aydır aile için geniş kullanışlı bir araba zaten bu sınıftaki araçlardan da çok bir performans beklememek lazım sorunsuz ve yeni olsun

2023 model 750-800 bin civarında bulabilirsiniz urban Egea hatta 2021 urbanlar 650-700 arasında. Clio 1.0Turbo otomatik ise şehir içi avantajı var yakıtı kimi yüksek diyor kimi düşük kullanım şartlarına bağlı durum. Kendim de 1.4 Egea urban 2021 model kullanıyorum 7-8 aydır aile için geniş kullanışlı bir araba zaten bu sınıftaki araçlardan da çok bir performans beklememek lazım sorunsuz ve yeni olsun

Sıfır olduğu için istiyorum Egea'yi hem de bayide tüp de taktirilabiliyor garantisi bozulmadan

Sıfır olduğu için istiyorum Egea'yi hem de bayide tüp de taktirilabiliyor garantisi bozulmadan

Sıfır Clio da aynı paraya olsaydı alırdım ama bayi 1.0 Clio'ya 1.3m dedi ama Fiat bayisi 1.6 dizel otomatik versiyonuna 1.3 diyor.

Senin tercihlerine uymuyor ama C180 komp. Serilerine bakabilirsin. Araba konforlu olduğu için ne kadar yol yaparsan yap hep rahat gidersin. İyi kullanılmış bir tane bulabilirsen seni uzun zaman götürebilir. Fakat ikisinden birini alacaksan ben Clio derdim. Egea pek konforlu bir araç değil.

Akrabamız arabasını satmaya karar vermiş 2010 model Hyundai getz 28 bin km de otomatik vites şehir içinde kullanacağım büyük arabamız zaten var yaşadığım yerde park yeri sıkıntısı var ve dar yerlere park ediyorum gelen geçen sürtebiliyor alınır mı? Hyundai getz?

Akrabamız arabasını satmaya karar vermiş 2010 model Hyundai getz 28 bin km de otomatik vites şehir içinde kullanacağım büyük arabamız zaten var yaşadığım yerde park yeri sıkıntısı var ve dar yerlere park ediyorum gelen geçen sürtebiliyor alınır mı? Hyundai getz?
Fiyat ne kadar hocam km düşük olduğu için fiyatta makul ise alınabilir.

Arkadaşlar dün 1.6 otomatik Egea cross satın almış bulunmaktayım herkese verdiği bilgiler için teşekkür ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı