Maksimum 1100 TL'ye ekran kartı önerisi

@yigit.ked
Hocam 1050Ti almayın sakın. Saçma bir fiyata satılıyor ve o kartlarla Mining yapıldı bir çoğu ile tamirde görmüştür bir çoğu. Temiz bir şey bulmanızı geçtim, değmez o fiyatlara. Sıfırıda bulamazsınız, ikinci eldir muhtemelen o ilanlar.
Size tavsiyem, elinizde ki ana parçaları satıp (I5 2400, 8Gb ram ve anakartı ( modeli belirtin) )
Yaklaşık 1000₺'ye satıp, B450 anakart, R3 3200G ve 8Gb ram almanız olur. Yaklaşık 3500₺ gibi bir fiyata alabilirsiniz.

Kısaca apu sisteme geçmeniz daha mantıklı olur. Bu eski kartlara o kadar para verilmez, yazıktır. Riskli birde, çalışıp çalışmayacağı bile şüpheli.
Apu sistemin anlamıda harici ekran kartına gerek kalmadan, işlemcin içinde ki dahili ekran kartı kullanılmasına denir. R3 3200G'nin dahili ekran kartı gücüde Gtx 750Ti'ya yakın bir performans verir.

Oyun testine buradan bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı