Maksimum 1100 TL'ye ekran kartı önerisi

@yigit.ked
Hocam 1050 Ti almayın sakın. Saçma bir fiyata satılıyor ve o kartlarla mining yapıldı birçoğu ile tamirde görmüştür birçoğu. Temiz bir şey bulmanızı geçtim, değmez o fiyatlara. Sıfırıda bulamazsınız, ikinci eldir muhtemelen o ilanlar.
Size tavsiyem, elinizde ki ana parçaları satıp (i5 2400, 8 GB RAM ve anakartı ( modeli belirtin) )
Yaklaşık 1000₺'ye satıp, B450 anakart, R3 3200G ve 8 GB RAM almanız olur. Yaklaşık 3500₺ gibi bir fiyata alabilirsiniz.

Kısaca APU sisteme geçmeniz daha mantıklı olur. Bu eski kartlara o kadar para verilmez, yazıktır. Riskli bir de, çalışıp çalışmayacağı bile şüpheli.
APU sistemin anlamıda harici ekran kartına gerek kalmadan, işlemcin içinde ki dahili ekran kartı kullanılmasına denir. R3 3200G'nin dahili ekran kartı gücüde GTX 750 Ti'ya yakın bir performans verir.

Oyun testine buradan bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 2. el alacağım 1050 Ti'yi Sahibinden'de 1500 TL civarinda satiliyor alınmaz mı? Anakartim Turbox hocam zor satilir bu sistem ileride bir PC almayi düşünüyorum ama simdilik biraz oyun oynayayım diye bir 1050 Ti alsam oyun oynatirdi biraz.

Bence sistemi satıp elindeki paraya biraz daha ekleyip 5600GLI APU sistem topla.

Hocam satilmaz bu sistem para etmez.

AMD ekran kartlarına da bir bakmak isteyebilirsin, daha bütçe dostu olabiliyorlar.

Son düzenleme:
Hocam fiyatlari cok yuksek nereden alabilirim ucuza 700 TL'ye hiç buylamadim en ucuzu 1000 TL civarinda alabilecegim F/P bir kart var mı bu butcede.
Hocam bu tip düşük seviye ekran kartları gereksiz pahalı satılıyor. Kesinlikle değmez bu fiyatlara almaya. Yukarıda bir öneri yapmıştım, onu yapın yada hiç yükseltme yapmayın. Paranıza yazık olur, siz bilirsiniz yinede.

Hocam bu tip düşük seviye ekran kartları gereksiz pahalı satılıyor. Kesinlikle değmez bu fiyatlara almaya. Yukarıda bir öneri yapmıştım, onu yapın ya da hiç yükseltme yapmayın. Paranıza yazık olur, siz bilirsiniz yine de.

Hocam suandaki PC'yi satsam cok zor satilir i5 2400 eski bir islemci alani pek cikicagini sanmiyorum 750 Ti gibi bir kart alsaydim en azindan az oyun oynardim diye dusunmustum.

Hocam suandaki PC'yi satsam cok zor satilir i5 2400 eski bir islemci alani pek cikicagini sanmiyorum 750 Ti gibi bir kart alsaydim en azindan az oyun oynardim diye dusunmustum.

Dostum parçaları ayrı ayrı satabilirsin RAM'ini işlemciyi PSU'yu ayrı ayrı sat derim. 1000TL'ye ekran kartı alsan da yine eski oyunları oynarsın benim de seninkine benzer bilgisayarım var i7 3770 AMD Radeon HD 7770 var çok yeni oyunları açmıyor eski oyunları açıyor. AMD Radeon HD 6870 veya 2 GB 7750 ucuza bulursan alabilirsin.

Ama tavsiyem satıp APU sistem alman yönünde eğer satamam diyorsan para biriktirip Xbox Series S al derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı