yigit.ked
Hectopat
Evet. Ama bu 3GB 1060 mı yoksa 6 GB 1060 mı alacaksınız ona da bağlı. Çünkü GTX 1060 3GB, sadece VRAM değil, çekirdek sayısı gibi birçok şeyden kırpılmış bir kart. Dolayısıyla bu önemli.
3GB 1060'di hocam.
Evet. Ama bu 3GB 1060 mı yoksa 6 GB 1060 mı alacaksınız ona da bağlı. Çünkü GTX 1060 3GB, sadece VRAM değil, çekirdek sayısı gibi birçok şeyden kırpılmış bir kart. Dolayısıyla bu önemli.
3GB GTX 1060, kırpılmış bir kart olsa dahi 1050ti'den halen daha güçlüdür. Aradaki fiyat farkını karşılayabilirseniz 6GB GTX 1060 almanızı önerirdim.3GB 1060'di hocam.
3GB GTX 1060, kırpılmış bir kart olsa dahi 1050 Ti'den halen daha güçlüdür. Aradaki fiyat farkını karşılayabilirseniz 6 GB GTX 1060 almanızı önerirdim.
Hocam bu tip ekran kartlarında neredeyse hepsi mining yapılmıştır. Yapmadım diyen yalan söylüyordur. Mining yapılmış kart alınmaz diye bir şey de yoktur. Param güvende yoksa elden teslim almaya çalışın. Testlerini yaptırın, sıcaklık değerleri iyiyse ve herhangi bir hata vermiyorsa alınır.Hocam miningli kart istemiyorum yorgun kart almak yerine daha temiz bir kart alip ben yorayium onu. 1050 Ti alınır mı bu butcede?
Maalesef karsilayamiyorum RX480 alacağım umarim pişman olmam.
Birde rx 5xx-4xx serilerinden bir ekran kartı alırsanız, wattman hatasını alacak riske girip tercih yapın.Hocam bu tip ekran kartlarında neredeyse hepsi mining yapılmıştır. Yapmadım diyen yalan söylüyordur. Mining yapılmış kart alınmaz diye bir şey de yoktur. Param güvende yoksa elden teslim almaya çalışın. Testlerini yaptırın, sıcaklık değerleri iyiyse ve herhangi bir hata vermiyorsa alınır.
Bir de RX 5xx-4xx serilerinden bir ekran kartı alırsanız, WattMan hatasını alacak riske girip tercih yapın.
Hocam içinize hangisi sinerse onu alın. Param Güvende kullanmayacaksanız da elden almaya çalışın, diğer türlü riskli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.