Maksimum 1100 TL'ye ekran kartı önerisi

i5 2400e maksimum gidecek ekran kartı GTX 1050 olur. O da o fiyatlarda zaten. GTX 960 gibi alt segment ama güçlü kaslı kartlarda darboğaz yersiniz. 1050 tak geç hocam.

Hocam miningli kart istemiyorum yorgun kart almak yerine daha temiz bir kart alip ben yorayium onu. 1050 Ti alınır mı bu butcede?
Hocam bu tip ekran kartlarında neredeyse hepsi mining yapılmıştır. Yapmadım diyen yalan söylüyordur. Mining yapılmış kart alınmaz diye bir şey de yoktur. Param güvende yoksa elden teslim almaya çalışın. Testlerini yaptırın, sıcaklık değerleri iyiyse ve herhangi bir hata vermiyorsa alınır.

Hocam bu tip ekran kartlarında neredeyse hepsi mining yapılmıştır. Yapmadım diyen yalan söylüyordur. Mining yapılmış kart alınmaz diye bir şey de yoktur. Param güvende yoksa elden teslim almaya çalışın. Testlerini yaptırın, sıcaklık değerleri iyiyse ve herhangi bir hata vermiyorsa alınır.
Birde rx 5xx-4xx serilerinden bir ekran kartı alırsanız, wattman hatasını alacak riske girip tercih yapın.

Hocam içinize hangisi sinerse onu alın. Param güvende kullanmayacaksanız da elden almaya çalışın, diğer türlü riskli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı