Bir hafta sonra şehir dışına çıkacağım için dizüstü bilgisayar alma ihtiyacım doğdu. Genel kullanım için alacağım ama orta seviyede oyunları da oynatması iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu ikisinden biri dual graphics olarak çalışırlar. Lenovo 4 GB fazladan RAM miktarı var. Sunduğun fiyatta en iyiler bunlar. Sadece oyun oynarken sıcaklığa dikkat etmelisin. Altına dizüstü soğutuculardan koy onu yapamazsan altında aralık bırak soğumasını iyi yapsın.
Bir hafta sonra şehir dışına çıkacağım için dizüstü bilgisayar alma ihtiyacım doğdu. Genel kullanım için alacağım ama orta seviyede oyunları da oynatması iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Söylediğin dizüstü benim söylediklerimden daha az performans verir. Benim dediklerim dual graphics çalışabiliyor. O dizüstünü sadece APU olarak dahi geçer.
Söylediğin dizüstü benim söylediklerimden daha az performans verir. Benim dediklerim dual graphics çalışabiliyor. O dizüstünü sadece APU olarak dahi geçer.
Dual Graphics olayı Notebook'ta Hikaye. Ben de A9 kullandım. Tamamen çöp. Benim önerdiğimi alabilir. Sen nasıl R5 Onboard Accelerated Processor Unit ile nVIDIA GeForce GT-920M geçiyorsun. Dediğin hayalden öte bir şey değil...
Umarım okumak ve kıyaslamak için yeterli İngilizceniz vardır. Aksi takdirde Google çeviri kullanabilirsiniz. Testlerde görüldüğü gibi GT-920M AMD R5 Grafiklerini tabiri caizse tokatlıyor!
Dahili grafik kartı ile performans alamazsınız. Baştacı kartınız Radeon R5 M420 harici grafikleri kartının performansı ile GeForce kartlarını kıyaslayalım.
GeForce 920M kartı ezip geçiyor. GeForce 920M'le yarışan kartlar R5 M430 ve R7 M440'dır.
Sizi araştırmacı bir birey olmaya davet ediyorum. İyi Sosyaller.