Maksimum 2.000-2.200 TL civarı kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000-2200
Daha fazla  
Mouse kullanılarak sürekli çizim yapılacağı için orta tekerleğin arıza çıkarmayacağı, bu fiyat bandında en iyi mouse nedir? İtopya'dan almak istiyorum bu İyzico ve Parolapara kampanyasından dolayı. Oradan bakınca da 2.000 TL'ye SteelSeries Rival 3 kablosuzu var, o iyi midir?

Bir de bu İyzico kampanyasıyla alakalı bir soru sormak istiyorum; ilk alışverişe 500 TL ve bayram kampanyasından dolayı %25 cashback var bir de bildiğiniz gibi. Şimdi bu iki kampanya da yapacağım alışverişte birleşir mi yoksa sadece birisi mi geçerli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de bu İyzico kampanyasıyla alakalı bir soru sormak istiyorum; ilk alışverişe 500 TL ve bayram kampanyasından dolayı %25 cashback var bir de bildiğiniz gibi. Şimdi bu iki kampanya da yapacağım alışverişte birleşir mi yoksa sadece birisi mi geçerli olur?
Birleşiyor hocam. Mchose L7 Pro alabilirsiniz kampanyalar ile.

@Emil Breivik Ama ilk olarak alışverişlerim kısmını kontrol edin. Önceden bilmeden alışveriş yapmış olabilirsiniz iyzico ile.

Bunuda düşünebilirsin indirimleri kullanınca yine düşüyor fiyatı.

Birleşiyor hocam. Mchose L7 Pro alabilirsiniz kampanyalar ile.

@Emil Breivik Ama ilk olarak alışverişlerim kısmını kontrol edin. Önceden bilmeden alışveriş yapmış olabilirsiniz iyzico ile.

Ben kendim için almıştım da abim için alacağız.

1748266719444.png

Böyle yazmıştı Iyzıco destek.

Kendim kullanıyorum bir sorunum yok fakat alan 10 kişiden 8'i kronik scroll veya mouse algılamama sorunu yaşayabiliyor ama dediğim gibi herkes yaşayacak diye bir şey yok yine de attığım cihaz Rival 3 ten sensör ve birçok konuda daha iyi.

Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı