Maksimum 2.500 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
2000-2500
Havit gayet bilindik bir marka.

Konfor konusunda SteelSeries çok iyidir. Ama bu bütçede ne alınır bilmiyorum açıkçası.
Nova 1 var ama insanların yorumlarından ötürü güvenemiyorum

Telefondan MediaMarkt uygulamasından sepete eklersen fiyatı 2591 TL'ye düşüyor.
Bu olabilir ayın 6-7 kadar devam edecek mi indirim ?

Telefondan MediaMarkt uygulamasından sepete eklersen fiyatı 2591 TL'ye düşüyor.

Hocam HyperX ses olarak iyi ama konfor olarak tatmin edeceğini düşünmüyorum. 320G o kulaklık, bende zamanında çok çektim bu konfor mevzusundan. O yüzden önermiyorum.

Merhaba arkadaşlar, maksimum 2.500 TL kulaklık bakıyorum. Aklımda iki seçenek var ya SteelSeries Nova 1 ya da rampege X pike.
Bunun dışında yayın yapıyorum, FPS oyunları oynuyorum ve müzik dinlemeyide çok seviyorum laptop kullanıyorum aynı zamanda da :)

Tüm önerilerinize açığım.
Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik | ITOPYA v2x den çok daha iyi bir kulaklık 200 TL daha çıkarsan bu bütçede rakipsiz denebilir mikrofonu inanılmaz iyi ses kartı da var oyun müzik ve film modları da her anlamda tatmin eder hocam

3.000 TL bandında olsa da yine alırım diye düşünüyorum. Kafamıda umarım acıtmaz. İnan hiç bilmiyorum.

Biraz deneyimleyip iade et derdim de sanırım kulaklık kategorisinde iade yok hijyen sebebiyle 😐.

Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik | ITOPYA v2Xden çok daha iyi bir kulaklık 200 TL daha çıkarsan bu bütçede rakipsiz denebilir mikrofonu inanılmaz iyi ses kartı da var oyun müzik ve film modları da her anlamda tatmin eder hocam

Konforu nasıl? Konforu daha önemli hocam. 330G tabii her şey gram değil ama bilemiyorum yani.

Biraz deneyimleyip iade et derdim de sanırım kulaklık kategorisinde iade yok hijyen sebebiyle 😐.

Konforu nasıl? Konforu daha önemli hocam. 330G tabii her şey gram değil ama bilemiyorum yani.
H9 modeline de bakabilir o zaman o daha hafif ben nova 1 den geçtim h9 modeli nova 1 den biraz daha ağır olmasına daha rahat ettiriyor nova 1 daha hafif olmasına rağmen hiç rahat edemedim

Yeni konular

Geri
Yukarı