Maksimum 21 bin TL hazır sistem önerisi

Bütçe
20.000-21.000

carljohnsonx

Centipat
Daha fazla  
2-3 güne hazır sistem alacağım 21 bin TL'yi geçemem. Yardımcı olursanız sevinirim. (sadece kasa)

2-3 güne hazır sistem alacağım 21 bin TL'yi geçemem. Yardımcı olursanız sevinirim. (sadece kasa)

Dostum bütçe varsa anakartı +554 verip asus prime b modelini alın. SSD 1 tb yapın.

Hocam az önce yanlış anakart önermiştim düzelttim. Eğer bütçe 22k yapabilirseniz SSD 1 tb yapıp anakartı +554 tl olan model ile değiştirirseniz güzel bir sistem olacak.

Eğer gerçekten 21K'yı geçemezseniz sadece anakartı yükseltin.

Olabilir ancak amd ekran kartlarından çekiniyorum açıkçası driver sorunlarından dolayı.Ama daha iyi fiyata nvidia sistem de yok bunu alabilirim o yüzden.

Olabilir ancak amd ekran kartlarından çekiniyorum açıkçası driver sorunlarından dolayı.
Bu yüksek seride sorun gözükmüyor hocam aşırı nadir. Bence bu sistemi alın. 8gb Vramlı 3060 ti almayın. Dediğimi yapın bence hocam.

Olabilir ancak AMD ekran kartlarından çekiniyorum açıkçası driver sorunlarından dolayı. Ama daha iyi fiyata NVIDIA sistem de yok bunu alabilirim o yüzden.

3 yıl RX 560 kullandım ayda 1 ekran gidiyordu yeniden başlatmak gerekti onun dışında hiçbir şey yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…