Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.889 Makaleler 9 Çözümler 1.034 11 Temmuz 2023 #11 xMegatron dedi: Lenovo kaç wattı bu arada. Genişletmek için tıkla... 85W. kerimovovo dedi: Taşekkür ederim hocam. Peki soğutma olarak nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ortalama.
xMegatron dedi: Lenovo kaç wattı bu arada. Genişletmek için tıkla... 85W. kerimovovo dedi: Taşekkür ederim hocam. Peki soğutma olarak nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ortalama.
kerimovovo Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: 85W. Ortalama. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkür ederim. Son karar olarak bunu alıyorum o zaman.
Artoria Pendragon dedi: 85W. Ortalama. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkür ederim. Son karar olarak bunu alıyorum o zaman.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.889 Makaleler 9 Çözümler 1.034 11 Temmuz 2023 #13 Rica ederim, hayırlı olsun.
xMegatron Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 116 11 Temmuz 2023 #14 Artoria Pendragon dedi: 85W. Ortalama. Genişletmek için tıkla... kerimovovo dedi: Tekrardan teşekkür ederim. Son karar olarak bunu alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Hangisini aldınız ?
Artoria Pendragon dedi: 85W. Ortalama. Genişletmek için tıkla... kerimovovo dedi: Tekrardan teşekkür ederim. Son karar olarak bunu alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Hangisini aldınız ?
kerimovovo Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #15 xMegatron dedi: Hangisini aldınız ? Genişletmek için tıkla... @Artoria Pendragon'ın önerdiğini. Amazon.com.tr
xMegatron dedi: Hangisini aldınız ? Genişletmek için tıkla... @Artoria Pendragon'ın önerdiğini. Amazon.com.tr
Shadow51 Centipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #16 kerimovovo dedi: @Artoria Pendragon'ın önerdiğini. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Laptobu almışsınızdır diye tahmin ediyorum deneyimleriniz paylaşır mısınız?
kerimovovo dedi: @Artoria Pendragon'ın önerdiğini. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Laptobu almışsınızdır diye tahmin ediyorum deneyimleriniz paylaşır mısınız?