Maksimum 2500 TL IPS 75 HZ monitör önerisi

Ben lenovayı alırdım

ben lenovayı alırdım. https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.21.4

bunun fiyatı kdv harici fiyat. 3100 e geliyor o monitör.
Bu olabilir. 144hz 2ms

Hocam Viewsonic monitörde iyi bir tercih bence.
İkisini de degerlendirip karar vericem.Peki piyasada alinabilir baska model yok değil mi .

Peki ikisini de degerlendirip karar vericem piyasa da alinabilir baska model yok değil mi .
Hocam bütçe artsa attığım o monitör sizi baya götürür. Paneli de ms ve hz değeri de çok iyi. Arkadaşın attıklarından seçim yapacaksanız Viewsonic olabilir. Özellikleri aynı baktığım kadarıyla en ucuz ne ise onu da tercih edebilirsiniz. Bütçenizde bakıp bulabildiğim daha iyi bir monitör yok açıkçası.

Acer ve ASUS (pahali olan) haric o attiginiz diger monitorlerin arasindan hangisini alayim fiyatlar çok yakın.

Attığım ASUS monitör diğer monitörlere göre sadece kontrast değerleri daha iyi ViewSonic'in ise tepki süresi diğer monitörlere göre 1 ms daha düşük (bütçeyi aşan ASUS monitörden bahsetmiyorum)

Attığım ASUS monitör diğer monitörlere göre sadece kontrast değerleri daha iyi ViewSonic'in ise tepki süresi diğer monitörlere göre 1 ms daha düşük (bütçeyi aşan ASUS monitörden bahsetmiyorum)
O zaman asus daha mantikli bir arkadas lenovo da dedi ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı