Maksimum 320TL Bluetooth kulak üstü kulaklık önerisi

390845

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
4.969
Makaleler
1
Çözümler
11
Yer
Bodrum
Merhaba,

320TL maksimum olacak şekilde Bluetooth kulak üstü kulaklık önerir misiniz? Soundcore Life Q10 aldım fakat çok büyük olduğu için iade etmek durumunda kaldım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üçü de güzel. Edifiier'da ek olarak Qualcomm cVc 8.0 var yani az da olsa aktif gürültü engellemesi var.
 
Son düzenleme:
Jabra iyi bir marka mı? İlk iki kulaklığı eledim direk neden derseniz büyükler. Konuda belirttim zaten Q10'u alıp iade ettiğimi.
 
Jabra iyi bir marka mı? İlk iki kulaklığı eledim direk neden derseniz büyükler. Konuda belirttim zaten Q10'u alıp iade ettiğimi.
Jabra en tanınmış ve iyi markalardan biridir. Bu ürünü de orta seviye bir ürün. JBL T500 ayarında anladığım kadarıyla. Ben Urbanears Plattan 2 kablolu kullandığım için biliyorum çünkü 25H ile Plattan 2 aynı ayarda ki Plattan 2, T500'den biraz daha iyi yani 25H da öyledir. Eskiden T500 kullanıyordum.

Bu arada, büyük olanlar kulağı tam sardığı için uzun kullanımda kulağı pek acıtmazlar ancak bu küçükler kulağı sarmadığı için 2-3 saat sonra acıtmaya başlıyor.

Plattan 2 de 25H da malzeme kalitesi olarak çok iyi: kumaş+metal ve çok sade. Zaten ikisi de İskandinav markası olduğu için İskandinav tasarım anlayışını benimsiyorlar. İskandinav tasarım anlayışına bayılıyorum kişisel olarak.
 
Son düzenleme:
Hocam öncelikle teşekkür ediyorum cevabın için. Kulağı saranlar kafamda çok kaba durduğu için istemediğimi söylemiştim zaten bilgisayardaki kulaklığım hiç acıtmıyor, çok rahat. Ama dışarıda takacağım kulaklığın sade, zarif ve hafif olmasını istediğimden Jabra gibi küçük ve kulağı sarmayan türden arayışa girdim. Jabra'yı alıp deneyeceğim. Tekrar teşekkür ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı