Selam. Ben maksimum 400 TL'ye bir Bluetooth kulaklık arıyorum özellikleri şöyle;
-Sesi ortalama düzeyde normal iletsin.
-Mikrofonu yine aynı şekilde normal olsun çok aşırı iyi bir şey beklemiyorum.
Gürültü engelleme özelliği olsa güzel olur ama olmasına gerek yok.
-Olabildiğince günlük kullanım ve normal ömür olarak uzun ömürlü olsun.
Dediğim gibi bu bütçeyle çok bir şey beklemiyorum istediklerim bunlar.
Selam. Ben maksimum 400 TL'ye bir Bluetooth kulaklık arıyorum özellikleri şöyle;
-Sesi ortalama düzeyde normal iletsin.
-Mikrofonu yine aynı şekilde normal olsun çok aşırı iyi bir şey beklemiyorum.
Gürültü engelleme özelliği olsa güzel olur ama olmasına gerek yok.
-Olabildiğince günlük kullanım ve normal ömür olarak uzun ömürlü olsun.
Dediğim gibi bu bütçeyle çok bir şey beklemiyorum istediklerim bunlar.
Ben Türk Telekom'lu olduğum için bir kampanya vardı 400 lü bir fiyata TTEC Airbeast Tone almıştım.Sesi fulleyince az dışarı veriyor.Ama şarjı çok uzun süre gidiyor.O yüzden seviyorum.Bence bu fiyata en iyisi o.
Ben Türk Telekom'lu olduğum için bir kampanya vardı 400'lü bir fiyata ttec airbeast tone almıştım. Sesi fulleyince az dışarı veriyor. Ama şarjı çok uzun süre gidiyor. O yüzden seviyorum. Bence bu fiyata en iyisi o.
En ucuz Havit TW947 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit TW947 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 389,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Havit TW947 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit TW947 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 389,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha almadim yurttayım ablam ben sana alırım dedi ne zaman alır bilmiyorum internette inceleme videolarina baktım gayet iyi diyor herkes yani kulaklık 470 lira ama 1500 TL'lik özellik var kulaklıkta markada Xiaomi'nin markası yani güvenilir benim için bulunmaz nimet hem eski Samsung kablolu kulaklığım daha dün bozuldu ses kesiliyordu.
Daha almadim yurttayım ablam ben sana alırım dedi ne zaman alır bilmiyorum internette inceleme videolarina baktım gayet iyi diyor herkes yani kulaklık 470 lira ama 1500 TL'lik özellik var kulaklıkta markada Xiaomi'nin markası yani güvenilir benim için bulunmaz nimet hem eski Samsung kablolu kulaklığım daha dün bozuldu ses kesiliyordu.